Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γ.Ζάψα στην Άρτα

Ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γ.Ζάψα στην Άρτα

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Κοινό των Ηπειρωτών” αναφέρονται τα εξής:

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου Γιώργου Ζάψα, επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών», έστειλε από την Άρτα μήνυμα νίκης και αλλαγής στην περιφέρεια στις εκλογές της 26η Μαΐου.

Ο πεζόδρομος μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού γέμισε από πολίτες που ζητούν η Ήπειρος ν’ αλλάξει σελίδα, εκφράζοντας τη στήριξή τους στη μάχη που δίνουν ο Γ. Ζάψας και όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού.

Την εμπιστοσύνη των Ηπειρωτών για να δημιουργήσουμε την Ήπειρο των ονείρων μας, μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή περιφέρεια, προσβάσιμη, φιλόξενη και φιλόδοξη, που θα βγει από τις τελευταίες θέσεις των ελληνικών και ευρωπαϊκών περιφερειών, χάρη στη φύση και τους ανθρώπους της,  ζήτησε ο Γιώργος Ζάψας και δεσμεύθηκε για δημοκρατική λειτουργία της περιφέρειας, διαφάνεια και συμμετοχή.

Επανέλαβε τις 1+5 δεσμεύσεις της παράταξης, ένα κοινωνικό συμβόλαιο, που θα οδηγήσει σε μια κοινωνικά δίκαιη, περιβαλλοντικά βιώσιμη και οικονομικά διατηρήσιμη ανάπτυξη της Ηπείρου.

Αναφέρθηκε στις προτεραιότητες των υποδομών που έχει ανάγκη η  Άρτα, κάνοντας ειδική αναφορά στο έλλειμμα διοικητηρίου της περιφέρειας για το οποίο και δεσμεύτηκε.

«Την Κυριακή σας Θέλουμε  όλες και όλους δίπλα μας. Ζητάμε την ψήφο σας για μία Ήπειρο με εξωστρέφεια, με παραγωγή, με υποδομές. Για μία Ήπειρο που θα στέκεται δίπλα στους ανθρώπους της και ιδιαίτερα στους νέους, για την Ήπειρο που όλοι ονειρευόμαστε», κατέληξε, καλώντας τους να φέρουν το Κοινό των Ηπειρωτών πρώτο στην Άρτα.

Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Ζάψα προλόγισαν ο Βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ Άρτας Βασίλης Τσίρκας και ο Συντονιστής της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπασιούκας.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments