Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Οργάνωση μελών Νοσοκομείων Σύριζα Ιωαννίνων-Μια ματιά στον χώρο της υγείας στο νομό μας.

Οργάνωση μελών Νοσοκομείων Σύριζα Ιωαννίνων-Μια ματιά στον χώρο της υγείας στο νομό μας.

 

Σε ανακοίνωση της Οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων για θέματα που αφορούν τις δομές υγείας στο νομό,αναφέρονται τα εξής:

<<Χαιρετίζουμε την σταθεροποίηση των δομών υγείας του νομού μας και την έναρξη λειτουργίας της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Σταθεροποίηση που έμμεσα γίνεται δεκτή από όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο μιας και τα αιτήματα πλέον αφορούν στη βελτίωση και στην ανάπτυξη του έργου των νοσοκομείων μας.

Αναγνωρίζουμε τις επιτυχημένες προσπάθειες των διοικήσεων των νοσοκομείων της πόλης μας, όπως η οριστική παύση των εργολάβων στο ΠΓΝΙ, η μείωση στην τιμή προμήθειας πετρελαίου στο ΠΓΝΙ, προσπάθειες που επέφεραν σημαντικό και μετρήσιμο όφελος για να επενδυθεί στη βελτίωση των υποδομών.

Επίσης χαιρετίζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται με στόχο την αξιοκρατία (στοχοθεσία κλινικών, αξιολόγηση με επιστημονικά και διαφανή κριτήρια) και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ληπτών υγείας (έναρξη λειτουργίας του νέου κτηρίου του ΠΓΝΙ, η λειτουργία του Πολυδύναμου Κέντρου Απεξάρτησης του Νοσοκομείου Χατζηκώστα βρίσκεται στην τελική φάση, εκσυγχρονισμός λειτουργίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χατζηκώστα).

Τελειώνοντας δηλώνουμε στο πλευρό όποιου παλεύει για δωρεάν και ποιοτική υγεία για όλους, που θα προσφέρεται από εργαζόμενους με αντικειμενικά προσόντα χωρίς το άγχος της απόλυσης. Ενώ θα μας βρουν απέναντι όσοι σχεδιάζουν ιδιωτικοποίηση λειτουργιών των νοσοκομείων και παλινόρθωση των συνδικαλιστοπατέρων.>>

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments