Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ορκίστηκαν οι 47 νέοι υπάλληλοι του Δήμου Ιωαννιτών

Ορκίστηκαν οι 47 νέοι υπάλληλοι του Δήμου Ιωαννιτών

Στο δυναμικό του Δήμου Ιωαννιτών εντάχτηκαν και επίσημα από σήμερα οι 47 νέοι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας οι οποίοι προσελήφθησαν μέσω του διαγωνισμού 3Κ/2018.

Οι νέοι υπάλληλοι ορκίστηκαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Κωνσταντίνου Μπαμπασίκα και από Δευτέρα πιάνουν δουλειά.

Ο Δήμαρχος αφού τους υποδέχτηκε τους ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα, τονίζοντάς τους ότι η υπηρεσία που αναλαμβάνουν είναι πολύ σημαντική και έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα όλων όσων ζουν ή επισκέπτονται το Δήμο Ιωαννιτών.

«Εμείς χαιρόμαστε που σας καλωσορίζουμε σήμερα στο Δήμο Ιωαννιτών και που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους πόρους για να δημιουργηθούν αυτές οι 47 θέσεις εργασίας σε έναν δύσκολο και νευραλγικό τομέα του Δήμου, όπως είναι αυτός της καθαριότητας. Ο Δήμος Ιωαννίνων και ειδικά οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ λόγω των σημαντικών ελλείψεων.

Μέχρι σήμερα έχουν υπερβάλει εαυτόν πολλές φορές για να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους αλλά με τη δική σας συμβολή είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Αυτό που θέλω να έχετε στο νου σας πάντα είναι πως οι υπηρεσίες που θα κληθείτε να παρέχετε είναι προς τους πολίτες της πόλης και η ποιότητα ζωής τους εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα των δικών σας υπηρεσιών. Θέλω να σκέφτεστε ότι η δική σας δουλειά έχει πρώτα απ’ όλα αντίκτυπο στις δικές σας οικογένειες, ότι εργάζεστε δηλαδή για να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής οι δικοί σας άνθρωποι. Προφανώς ο εργαζόμενος έχει δικαιώματα και πρέπει να τα υπερασπίζεται, έχει όμως και υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες μας που περιμένουν από μας να τους προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Καλή αρχή σε όλους», σημείωσε ο Δήμαρχος για να καταλήξει ότι ο ίδιος και η παράταξή του, από τη θέση της αντιπολίτευσης πια, θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων για να υπερασπιστεί τα δίκαια αιτήματά τους.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments