Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ο Δήμος Αρταίων δίνει το «παρών» στη Philoxenia 2015

Ο Δήμος Αρταίων δίνει το «παρών» στη Philoxenia 2015

arta

 

Για πρώτη φορά ο Δήμος Αρταίων θα δηλώσει «παρών» στην διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, από 12 έως 15 Νοεμβρίου.

Με γνώμονα την στοχευμένη τουριστική ανάπτυξη, πάνω σε στέρεες βάσεις, ο Δήμος θα συμμετάσχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο, από το οποίο οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να προμηθευτούν το κατάλληλο πληροφοριακό υλικό για την περιοχή, να δουν αναλυτικά τα πλούσια βυζαντινά μνημεία, αλλά και τους τουριστικούς προορισμούς που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Άρτας.

Παράλληλα, η περιοχή μας θα πρωταγωνιστεί σε ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού «ΞΕΝΑΓΟΣ», το οποίο θα διανεμηθεί σε όλους τους εκθέτες, αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης.

Η συμμετοχή στη Philoxenia 2015 είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών του Δήμου, με στόχο την εξωστρέφεια και την ισχυροποίηση της Άρτας σε συγκεκριμένες αγορές και είδη τουρισμού. Θα ακολουθήσει, την άνοιξη, η συμμετοχή στην διεθνή έκθεση της Μόσχας.

 

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments