Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Ο Δήμος Πωγωνίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό «ΠΙΝΔΟΣ» για την ευγενική του προσφορά σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

Ο Δήμος Πωγωνίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό «ΠΙΝΔΟΣ» για την ευγενική του προσφορά σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

1Από:Γιώργος Γκόντζος– Με ανακοίνωσή του  “ο Δήμος Πωγωνίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό «ΠΙΝΔΟΣ» για την ευγενική του προσφορά σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

Συγκεκριμένα, 150 κιβώτια, με διάφορα προϊόντα της «ΠΙΝΔΟΥ», παραδόθηκαν στο ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου και άμεσα διατέθηκαν στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα πακέτα παρέδωσε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γαλίτση, το μέλος του Δ.Σ. του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πωγωνίου κ. Ευθύμιος Κάκος, με τη διαβεβαίωση ότι η «ΠΙΝΔΟΣ» θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Ευελπιστούμε η κίνηση αγάπης του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» να βρει κι άλλους μιμητές, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, χαρίζοντας χαμόγελο σε πολλές οικογένειες και μοναχικά άτομα.”

 

 

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments