Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA 2015 – Ειδικό βραβείο στον Σύνδεσμο  Δήμων Ιαματικών Πηγών

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA 2015 – Ειδικό βραβείο στον Σύνδεσμο  Δήμων Ιαματικών Πηγών

philoxenia1 (1)20151113_160904 (1)

 

 

Από:Γιώργος Γκόντζος

Ο Δήμος Κόνιτσας  συνεχίζοντας τη  διαφήμισή  του  πέραν των συνόρων του, βρέθηκε στην έκθεση  FHILOXENIA 2015 στη Θεσσαλονίκη, στην οποία μετείχε μέσω των Ιαματικών Πηγών Αμαράντου.Όπως τονίζεται σε δελτίο τύπου  του δήμου Κόνιτσας ,  “στην παρουσία αυτή βοήθησαν  δύο παράγοντες. Ο πρώτος είναι ο Σύνδεσμος Δήμων ΙαματικώνΠηγών, μέλος του οποίου είναι και ο Δήμος Κόνιτσας, που μας προσέφερε δωρεάν ειδικό desk στην έκθεση για την προώθηση διαφημιστικού υλικού του Δήμου μας. Μάλιστα ο Σύνδεσμος βραβεύτηκε με ειδικό βραβείο για την παρουσία του στην έκθεση. Ο δεύτερος είναι δύο συμπολίτες μας, οι κ. Ζιάκος Κώστας και Κούγκουλης Κώστας, που δραστηριοποιούνται  στον Αμάραντο, οι οποίοι ανέλαβαν με δικά τους έξοδα την προβολή των Ι.Π. Αμαράντου.

Ευχαριστούμε απ’ τη θέση αυτή,  τόσο τον Σύνδεσμο όσο και τους συμπολίτες μας για την προσφορά αυτή.

Πέρα της πιο πάνω παρουσίας, στην έκθεση βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου μας , ο οποίος είχε επαφές αφενός με τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών, αφετέρου με πολλούς επιχειρηματίες της έκθεσης για την προώθηση θεμάτων του Δήμου.”

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments