Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Πολιτισμός / Ο «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» στο Πνευματικό Κέντρο

Ο «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» στο Πνευματικό Κέντρο

12734173_1689697314646045_864324334358787670_nΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Το πιο μαγικό ταξίδι του Ανθρώπου για να βρει την Αλήθεια του! Το πιο πολυδιαβασμένο – μετά την Αγία Γραφή – βιβλίο στον κόσμο! Ένα βιβλίο αφορμή και αφετηρία… Να πάρεις τ’ όνειρο και να το πας μακριά… Και να το μοιραστείς με άλλους… Το όνειρο της Τιμής, της Αρετής και της Δικαιοσύνης!

Το αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες Σααβέρδα σε διασκευή, για μικρούς και μεγάλους, από τη Θεατρική Σκηνή του πολυβραβευμένου (17 πανελλήνια βραβεία) Καλλιτεχνικού Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ».

Στο ρόλο του Δον Κιχώτη ο Δημήτρης Παππάς, του Σάντσο Πάντσα ο Θοδωρής Τσακτσίρας και μαζί τους οι Χριστίνα Δάλλα, Παναγιώτης Μακρής, Αγγελική Κουτσοθανάση, Λευτέρης Βανούσης, Κυριάκος Μαντζιάρας, Κωνσταντίνος Ρώσσης, Κατερίνα Παπλιάκου, Αρσινόη Μπαλωμένου, Λένα Ζαβερδινού, Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης, Εύα Χριστοδουλάκη, Μιχάλης Χατζηισαάκ, Μαίρη Ναυρόζογλου, Βασιλική Πανταζή, Πόπη Μπατσή, Χριστίνα Γήτα, Σταυρούλα Εμμανουηλίδου, Πάνος Λιόντος, Βασίλης Ταλιαντζής, Κώστας Μανταντζής, Βλάσης Κοζώρης, Φωτεινή Ευαγγέλου, Γιώργος Καφαδάρης, Ηλιάνα Κόκοτου,, Έλλη Χατζηλίδου, Ανδρέας Φιλίππου και οι μουσικοί Γκέργκη Σπύρη, Κώστας Μαργώνης, Σαράντης Δράμαλης, Θωμάς Μεντής, Σωτήρης Παπαϊωάννου, Άρης Σαπρίκης.

Η διασκευή, η σκηνοθεσία, καθώς και η πρωτότυπη μουσική που θα παίζεται “ζωντανά” είναι του Δημήτρη Παππά, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Γιωργίνας Παπαγεωργίου και οι χορογραφίες της Μαρίνας Ζαφείρη.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 11:30 το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα, καθώς και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, με γενική είσοδο 7€ ή 5€ με προπώληση στο Βιβλιοπωλείο «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» ή στις Φωτοτυπίες «ΠΑΠΥΡΟΣ»._

 

Δείτε Επίσης

Π.Μπαλοπούλου(“επέκεινα χώρα”)- “Πρόσκληση” για την ταινία ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη Βίτσα .Η ιστορία και οι στόχοι του Οργανισμού “επέκεινα χώρα”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo,gr)—Πρόσκληση για  να παρακολουθήσουν  την ταινία ” Αναπαράσταση”  του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στην Βίτσα Ζαγορίου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments