Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ο Πάνος Καμμένος στο Δ/Ρ : «Άμεσα θα επαναλειτουργήσει το 625 ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο Κατσιμήτρου. Δεν μπορεί να πηγαίνουν τα παιδιά από τα Γιάννενα στην Τρίπολη με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα…»

Ο Πάνος Καμμένος στο Δ/Ρ : «Άμεσα θα επαναλειτουργήσει το 625 ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο Κατσιμήτρου. Δεν μπορεί να πηγαίνουν τα παιδιά από τα Γιάννενα στην Τρίπολη με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα…»

3_bigΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Πάνος Καμμένος Υπουργός Εθνικής  Άμυνας αναφέρθηκε στην χθεσινή του έκτακτη επίσκεψη σε φυλάκια της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας στο νομό Ιωαννίνων. Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης Με ελικόπτερο του στρατού Χιουι (Huey – Bell UH-1-H)  του πρώτου ΤΕΑΣ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας    χθες το πρωί επισκέφθηκε την Ήπειρο και επιθεώρησε φυλάκια Έγινε κινητοποίηση και το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας. Αφού επισκέφθηκαν το στρατόπεδο «ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ» και τα φυλάκια «ΚΑΤΩ ΑΕΤΟΥ» και «ΛΗΜΕΡΙΟΥ» πήραν τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια στάση στην Άρτα για να παραλάβουν τον πρωθυπουργό. Η προσγείωση του ελικοπτέρου έγινε στο ελικοδρόμιο της Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε:

Την επανίδρυση του 625 κέντρου Νεοσυλλέκτων στο Πέραμα , την εγκατάσταση των μονίμων αξιωματικών που υπηρετούν στην περιοχή σε κτίρια στρατοπέδων (Σ.Ο.Α) , έργα από την ΜΟΜΚΑ στην Ήπειρο, ενώ απάντησε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους στρατιωτικούς στο Τσεπέλοβο.

*Ποτέ δεν είπα ότι ο στρατός θα ασχοληθεί με την εσωτερική ασφάλεια αλλά είναι βέβαιο πως η παρουσία του θα αυξήσει το αίσθημα ασφάλειας στις παραμεθόριες περιοχές.

*Εγώ και η ηγεσία του Υπουργείου θα συνεχίσουμε τις…βόλτες με το ελικόπτερο  στα φυλάκια κι όχι  στις ξαπλώστρες της Μυκόνου.

*Η ΜΟΜΚΑ θα πραγματοποιήσει έργα στις ακριτικές περιοχές της Ηπείρου.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments