Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ο Στέφανος Ντούσκος στην Τσεχία για το Πανευρωπαϊκό Ανδρών! Με νέο πλήρωμα το πρώτο φετινό διεθνές «τεστ» για τον Ολυμπιονίκη του Ν.Ο.Ι.

Ο Στέφανος Ντούσκος στην Τσεχία για το Πανευρωπαϊκό Ανδρών! Με νέο πλήρωμα το πρώτο φετινό διεθνές «τεστ» για τον Ολυμπιονίκη του Ν.Ο.Ι.

NTOYSKOSΜετά το Πανευρωπαϊκό Εφήβων, σειρά έχει στο καλεντάρι της διεθνούς Κωπηλατικής Ομοσπονδίας το αντίστοιχο Πρωτάθλημα για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, στο οποίο επίσης ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα δώσει το «παρών».

Στη μεγάλη αυτή διοργάνωση τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία θα εκπροσωπήσει ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος βρίσκεται ήδη με την αποστολή της ελληνικής Εθνικής Ομάδας στο Ρατσίτσε της Τσεχίας όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο έκτος Ολυμπιονίκης του Ρίο θα αγωνιστεί αυτή τη φορά με την βαριά Τετράκωπο άνευ των Ανδρών, παρέα με τους Άγγελο Γιάννατζη, Απόστολο Γιάννατζη και Νίκο Νικολαΐδη, έχοντας ως στόχο καταρχήν μία καλή εμφάνιση, αφού πρόκειται για ένα καινούριο πλήρωμα και στη συνέχεια πιθανώς και μία διάκριση.

Αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για τον Στέφανο, ο οποίος είχε τρέξει και το 2015 στο Πόζναν της Πολωνίας παρέα με τον Σπύρο Γιάνναρο στο διπλό Σκιφ ελαφρών βαρών.

Την ελληνική αποστολή αποτελούν 11 κωπηλάτες, οι οποίοι συγκροτούν έξι πληρώματα. Σ’ αυτήν συμμετέχει και ο Γιαννιώτης ομοσπονδιακός προπονητής Τόλης Παλαιοπάνος. Συνολικά στο Ρατσίτσε θα αγωνιστούν ομάδες από 34 χώρες και περίπου 540 αθλητές. Οι αγώνες ξεκινούν αύριο και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments