Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΠΑΜΕ Ιωαννίνων για τις εκλογές στα Υπηρεσιακά Συμβούλια :Το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη στο ΠΑΜΕ, στον προσανατολισμό του κινήματος, στην αποκάλυψη του αντιπάλου και στη διέξοδο που δείχνουν οι ταξικές δυνάμεις

ΠΑΜΕ Ιωαννίνων για τις εκλογές στα Υπηρεσιακά Συμβούλια :Το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη στο ΠΑΜΕ, στον προσανατολισμό του κινήματος, στην αποκάλυψη του αντιπάλου και στη διέξοδο που δείχνουν οι ταξικές δυνάμεις

ceb5cebacebbcebfceb3ceb5cf83-20152_2Από:Γιώργος Γκόντζος–Σε ανακοίνωση της Γραμματείας του ΠΑΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για τις εκλογές στα Υπηρεσιακά Συμβούλια τονίζεται:

“Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που ενίσχυσαν με την ψήφο τους τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΠΑΜΕ στα Υπηρεσιακά Συμβούλια αναδεικνύοντας  μας σε  πρώτη δύναμη στο Νομό Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα:

 

Μόνιμοι ΙΔΑΧΣύνολο
Ψήφισαν545117662
Λευκά16117
Άκυρα191332
ΔΑΣ ΟΤΑ 12956185
Ανεξάρτητη Κίνηση149149
Συνεργασία105105
Ενότητα8989
Δυναμική Πρωτοβουλία384785

Το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη στο ΠΑΜΕ,  στον προσανατολισμό του κινήματος, στην αποκάλυψη του αντιπάλου και στη διέξοδο που δείχνουν οι ταξικές δυνάμεις σε κάθε χώρο, όπως και στους εργαζόμενους στην Τοπική Διοίκηση. Αντανακλά την συσπείρωση των συναδέλφων στον αγώνα του ΠΑΜΕ και στη μαχητικότητα με την οποία υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων. Την αποδοχή των θέσεων που διατυπώνουν οι ταξικές δυνάμεις και της συνεπούς στάσης που κρατάνε απέναντι στη δράση των δημάρχων, της  κυβέρνηση, της  Ε.Ε. και του ΔΝΤ όπως και της συμβιβασμένης πλειοψηφίας του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων που προσπαθεί με τρόπο βολικό για τη διοίκηση –κι όχι για τους εργαζομένους- να λειτουργεί σα βαλβίδας εκτόνωσης στην αγανάκτηση των συναδέλφων.

Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν συμπεράσματα από τη σιωπηρή δράση του κυβερνητικού συνδικαλισμού της ΔΑΚΕ. Με την απουσία της από τους χώρους δουλειάς και τη συνειδητή «αφωνία» της απέναντι στα προβλήματα των δημοτικών υπαλλήλων, ουσιαστικά, βάζει πλάτη στην εφαρμογή των αντιλαϊκών Μνημονίων που από κοινού ψήφισαν, ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου.

Παράλληλα, καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν συμπεράσματα και για το πραγματικό περιεχόμενο της «συνεργασίας» που επικαλούνται στο ψηφοδέλτιό τους δήθεν αριστεροί συνδικαλιστές, οι οποίοι, εντελώς απροκάλυπτα, άλλοτε συνεργάζονται με τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην παραπλάνηση και τον «αφοπλισμό» των εργαζομένων και άλλοτε με τους δημάρχους.

Τέλος, καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν να γυρνούν την πλάτη σε εκείνες τις δυνάμεις, που προσπαθούν να κρύψουν τη στρατηγική σύμπλευσή τους με τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και των δημάρχων, προσπαθώντας με κάθε τρόπο, συνειδητά να διασπάσουν τις ταξικές δυνάμεις.

Από τη ΔΑΣ ΟΤΑ εκλέγονται η Πόπη Γιώτη με αναπληρωτή το Νίκο Νάση για το υπηρεσιακό συμβούλιο των μονίμων και ο Δημήτρης Ζώνιος με αναπληρώτρια τη Γιώτα Μπουτσορή για το υπηρεσιακό συμβούλιο των αορίστου χρόνου

Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας δώσατε για να γίνει δύναμη οργάνωσης και μαχητικότητας των εργαζομένων, για να αποκαλύπτουμε τους σχεδιασμούς και τις εξελίξεις. Θα συνεχίσουμε στην ίδια ρότα να παλεύουμε για τα καθημερινά προβλήματα αλλά και για την αναπλήρωση των απωλειών που είχαμε μέσα στα χρόνια της κρίσης. Θα συνεχίσουμε αισιόδοξοι και πιο δυνατοί σε όλες τις μάχες που έχει να δώσει το κίνημα.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments