Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Παραλαβή ειδών για τους πρόσφυγες και μετανάστες από την Ένωση Συλλόγων Γονέων των Σχολείων του δήμου Ιωαννιτών

Παραλαβή ειδών για τους πρόσφυγες και μετανάστες από την Ένωση Συλλόγων Γονέων των Σχολείων του δήμου Ιωαννιτών

prosfiges-talk-podia-oikogeneiakes-fotografies-liga-farmakaΑπό:Γιώργος Γκόντζος

  Ενημέρωση για την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών για τους πρόσφυγες παρέχεται σε ανακοίνωση της Ένωσης στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

Η παραλαβή των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που μαζεύτηκαν στα σχολεία στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Ένωσης και των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων του δήμου μας, θα γίνει την Παρασκευή 18/12/2015 και από 14:00 έως 19:00 στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων (Τάσου Ισαάκ 22& Μανωλιάσας 22, περιοχή Κιάφας).

Τα είδη να είναι σε κούτες συσκευασμένα, όλα τα τρόφιμα μαζί και σε χωριστή  κούτα  τα υπόλοιπα και να αναγράφονται τι περιέχει η κάθε κούτα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και κυρίως τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης. Είναι το ελάχιστο που μπορέσαμε να κάνουμε για να ανακουφίσουμε τα θύματα του πολέμου, όσο αυτά βρίσκονται στην πατρίδα μας και να απαιτήσουμε ανθρώπινες συνθήκες στους χώρους φιλοξενίας, απομονώνοντας παράλληλα το ρατσιστικό δηλητήριο που καλλιεργείται – σε μικρή, είναι η αλήθεια, κλίμακα – και τα φαινόμενα εκμετάλλευσης σε βάρος των ξεριζωμένων.

Θέλουμε, τέλος, να τονίσουμε ότι το σύνολο της Βοήθειας που έχει συγκεντρωθεί θα προωθηθεί το επόμενο διάστημα από αντιπροσωπεία της Ένωσης απ’ ευθείας στους πρόσφυγες. Ο χρόνος και ο τόπος διανομής θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις οι οποίες θα υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες.

 

 

 

   

                      

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments