Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Παρουσιάζεται το βιβλίο της Χαρούλας Χαρούλας Βερίγου-Μπάντιου, με τίτλο :«Οι άλλες ν’ απλώνουν ρούχα κι εσύ τριαντάφυλλα»

Παρουσιάζεται το βιβλίο της Χαρούλας Χαρούλας Βερίγου-Μπάντιου, με τίτλο :«Οι άλλες ν’ απλώνουν ρούχα κι εσύ τριαντάφυλλα»

Ο Σύλλογος Κρητών Ηπείρου υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει την Τετάρτη 3 Aπριλίου 7 μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» το βιβλίο της Χαρούλας Βερίγου-Μπάντιου, «Οι άλλες ν’ απλώνουν ρούχα κι εσύ τριαντάφυλλα». Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Καθηγητής Κοινωνικής Λαογραφίας, στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Βασίλης Νιτσιάκος. Στο λογοτεχνικό έργο της συγγραφέως θα αναφερθεί ο Ομότιμος Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Ιωάννης Ν. Περυσινάκης.
Συντονίζει η δημοσιογράφος Αρετή Στασινού. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα αναγνώσει η Αναστασία Νικηφόρου (το γένος Σαριδάκη), Φιλόλογος, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Κρητών Ηπείρου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τη συγγραφέα.
Την εκδήλωση θα κλείσει ο δεξιοτέχνης στο κλαρίνο Λευτέρης Γκιώκας.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments