Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Πας Γιάννινα WBC: “Την επόμενη χρονιά θα την κλείσουμε αλλιώς”

Πας Γιάννινα WBC: “Την επόμενη χρονιά θα την κλείσουμε αλλιώς”

Σε ανακοίνωση του Πας Γιάννινα WBC αναφέρονται τα εξής:

“Αυτή η ονειρεμένη χρονιά, θα θέλαμε να είχε κλείσει με διαφορετικό τρόπο. Δεν τα καταφέραμε όμως. Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου όμως φάνηκε πολύ δυνατός, όπως τον περιμέναμε και εμείς, που όμως δεν είχαμε εκείνες τις παραστάσεις και την εμπειρία που κρίνουν τέτοια doordie ματς.

Το «σφίξιμο» φάνηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα μας έμεινε πίσω με 40-16. Στο δεύτερο μπήκαμε για τα καλά στο ματς και με υπερπροσπάθεια μειώσαμε μέχρι τους 11 πόντους. Ο Κρόνος όμως διατήρησε το προβάδισμα και κέρδισε την άνοδο στην Α1. Του ευχόμαστε  καλή σεζόν του χρόνου και επιτυχίες.

«Ακόμα και μια κακή ήττα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, δεν μπορεί να αμαυρώσει την εικόνα μιας ονειρεμένης χρονιάς» τόνισε ο κόουτς Γ. Σιαμέτης μετά το παιχνίδι της Πάτρας.

Και όντως, από φαβορί για υποβιβασμό (όπως μας θεωρούσαν πολλοί στην αρχή της χρονιάς), φτάσαμε να γίνουμε αουτσάιντερ για την άνοδο. Όχι και άσχημα, έτσι;

Η χρονιά που έκλεισε ήταν άκρως επιτυχημένη. Από σήμερα, ξεκινάμε περισυλλογή και αυτοκριτική για να διορθωθούν τα λάθη και να φτάσουμε του χρόνου, σε αυτό που αγγίξαμε φέτος.

Όπως άλλωστε έχει πει και ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ, «ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος από ήττα».

Τέλος, πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ, του οποίου οι διαστάσεις δεν χωράνε σε μια ανακοίνωση, στον κόσμο του ΠΑΣ που μας ακολούθησε στην Πάτρα και μας στήριξε με πάθος.  Τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε να είμαστε το καμάρι τους.

Δεκάλεπτα: 24-8, 40-16, 53-34, 66-52

Διαιτητές: Κοντίλης-Δολγύρας

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Νανάκος-Νικολαϊδου): Μποσγανά 10, Κήτσιου 10(1), Βιντσιλαίου 11, Τσιχλακη 3(1), Γασπαράτου 5(1), Αναστασοπούλου 16, Γκέργκι 2, Πανταζή 9.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σιαμέτης):Ντόκου 8(2), Σαρηγιαννίδου 15(2), Χρηστάκη 1, Μεντεσίδου 6,  Ξανθοπούλου 8(1), Διαμαντοπούλου, Ντάλλα 14(2), Μπουκουβάλα.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments