Δευτέρα , 11 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών για το τραμ

Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών για το τραμ

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από αύριο

troxaia

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 30-9-2016 θα ισχύσουν από αύριο στον Πειραιά, λόγω εργασιών κατασκευής του τροχιόδρομου του Τραμ. Η Τροχαία παρακαλεί του οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την οδική σήμανση.

Συγκεκριμένα θα γίνουν οι εξής ρυθμίσεις:

– Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου, μέγιστου μήκους 300 μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

– Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, στον συνδετήριο κλάδο εξόδου της οδού Εθν. Μακαρίου προς την οδό Μ. Ασίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Κατά τη διάρκεια της διακοπής η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται δεξιά από την Καραολή και Δημητρίου.

– Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον συνδετήριο κλάδο της οδού Εθν. Μακαρίου με την οδό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, 2,85 μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, μέγιστου μήκους 90 μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Μικρολίμανο.

– Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος- Μ. Ασίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζερβού και Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η έξοδος της Μ. Ασίας προς την οδό Πειραιώς θα παραμείνει ανοιχτή. Περαιτέρω και στο πλαίσιο των εργασιών, θα πραγματοποιηθούν και οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας, σε σαράντα (40) χλμ/ώρα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

– Απαγόρευση του προσπεράσματος επί των οδών Εθν. Μακαρίου και Λ. Ποσειδώνος- Μ. Ασίας.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments