Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Πιο σύγχρονες υπηρεσίες προς τους δημότες με την λειτουργία δομημένης καλωδίωσης στο Δημαρχείο Άρτας

Πιο σύγχρονες υπηρεσίες προς τους δημότες με την λειτουργία δομημένης καλωδίωσης στο Δημαρχείο Άρτας

dimarxeioΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Στο πλαίσιο του  διαρκούς εκσυγχρονισμού των υποδομών νέων τεχνολογιών στο Δήμο Αρταίων ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία η δομημένη καλωδίωση στο Δημαρχείο Άρτας. Με την ολοκλήρωση του έργου αντικαταστάθηκε εξολοκλήρου η παλιά υποδομή για την μετάδοση φωνής και δεδομένων η οποία ήταν παρωχημένη και δεν παρείχε καμιά ασφάλεια.
.
Η νέα υποδομή υλοποιήθηκε με σκοπό να εξυπηρετεί, τόσο τις υπάρχουσες, όσο και τις μελλοντικές ανάγκες του δημοτικού κτιρίου. Ειδικότερα, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής και η απρόσκοπτη  λειτουργία των επικοινωνιών σε κάθε μορφή τους.
Μεταφέρθηκε το κέντρο διαχείρισης της υποδομής από το υπόγειο του κτηρίου σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο και αντικαταστάθηκε από νέας τεχνολογίας έτσι ώστε να αξιοποιείται στο έπακρο η νέα υποδομή. Για την κατασκευή της καλωδίωσης εφαρμόστηκαν να νεότερα διεθνή πρότυπα ΕΙΑ/ΤΙΑ 568Β, με σκοπό να εξασφαλιστεί η ευελιξία και η πολυχρηστικότητα  της υποδομής για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
Επίσης εγκαταστάθηκε νέο και πιο σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο με το παλιό να παραμένει σε λειτουργία ως εφεδρεία.
«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει και καταβάλλει προσπάθειες για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος των δημοτών της Άρτας» αναφέρει σε δηλώσεις του ο κ. Γιώργος Μιλτιάδους, Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Θεμάτων Πληροφορικής.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments