Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Πορεία του ΠΑΜΕ στα Γιάννινα

Πορεία του ΠΑΜΕ στα Γιάννινα

DSC02768

Σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Ιωαννίνων για την πορεία που πραγματοποίησε στα Γιάννινα τονίζεται:

”Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ  στα Γιάννενα όπου εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι,  αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και γυναίκες από τα λαϊκά στρώματα βροντοφώναξαν ανάμεσα στα άλλα συνθήματα: “Στη νέα συμφωνία καμία ανοχή, λύση είναι η ρήξη με πάλη ταξική” όπως έγραφε και το πανό της Γραμματείας Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ.
Στη συγκέντρωση μίλησε ο Φάνης Κάτσιος, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων Γιαννίνων, αναφέροντας ότι: ” τα μέτρα του 3ου μνημονίου που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με τη στήριξη των άλλων αστικών κομμάτων είναι δυσβάσταχτα για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, χειρότερα από αυτά των δύο  προηγούμενων μνημονίων”.
 Έκανε μία σύντομη αναφορά στα μέτρα του νέου μνημονίου και επισήμανε ότι κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα δεν μπορεί πια να κρύψει το αντιλαϊκό χαρακτήρα της συγκυβέρνησης. Ότι δηλαδή υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων ντόπιων και ξένων και την ανάκαμψη των κερδών τους.
Κάλεσε τους εργαζόμενους να πουν ΌΧΙ στην υποταγή αλλά και στις αυταπάτες περί  φιλολαϊκής εξόδου με μια καπιταλιστική Ελλάδα της δραχμής, που υποστηρίζουν οι δυνάμεις της αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι.
Κάλεσε τους εργαζόμενους σε οργάνωση της πάλης σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά. Τη στήριξη των δραστηριοτήτων που οργανώνουν  τα σωματεία του ΠΑΜΕ για την ενίσχυση της παρέμβασης των σωματείων και την καλύτερη οργάνωση της  αλληλεγγύης. Να στηριχτούν  πρωτοβουλίες του ΠΑΜΕ όπως για την οργάνωση των μαθημάτων αλληλεγγύης στην πόλη και τη λειτουργία της αθλητικής ομάδας  του “ΜΑΧΗΤΗ” με συμμετοχή στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση του δημοτικού γλεντιού αλληλεγγύης που οργανώνει το ΠΑΜΕ στη  κατεύθυνση οργάνωσης της  λαϊκής αλληλεγγύης, στις 27 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.
Μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.”

Δείτε Επίσης

Γ.Στέφος-Αποδέχτηκα αβίαστα την ευθύνη για την υποψηφιότητα ,είναι τιμή μου.

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Προτάθηκε και σε μένα να αναλάβω  την ευθύνη της περιφερειακής παράταξης  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments