Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Προετοιμασία του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων για το νέο ΕΣΠΑ.

Προετοιμασία του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων για το νέο ΕΣΠΑ.

senteles_espaΕυρεία σύσκεψη, υπό την προεδρία του Δημάρχου Γιάννη Σεντελέ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στο γραφείο του Δημάρχου με θέμα την προετοιμασία του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων για το νέο ΕΣΠΑ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τάκης Τσιλογιάννης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Βαγγέλης Γιωτόπουλος και Σεβαστιάνα Ράπτη, οι μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας και άλλοι υπάλληλοι και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου.
Στην πολύωρη σύσκεψη εξετάστηκαν αναλυτικά τα διάφορα προγράμματα, που θα τρέξουν μέσα από το νέο ΕΣΠΑ, όπως το ΠΕΠ Ηπείρου και τα λοιπά τομεακά προγράμματα των διαφορων Υπουργείων και προσδιορίστηκαν οι ενέργειες και οι μελέτες που πρέπει να προωθηθούν, ώστε ο Δήμος να είναι έτοιμος να αξιοποιήσει αυτό το σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο.
Για το σκοπό αυτό και σε συνέχεια της παραπάνω σύσκεψης, κλιμάκιο του Δήμου θα πραγματοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα επίσκεψη στην Αθήνα για επιτόπου επαφές στα αρμόδια Υπουργεία.

Δείτε Επίσης

Δ.Παπαγεωργίου-Δεν πρόκειται να παρέμβω στις διαδικασίες καμιάς παράταξης.

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—- Συνέντευξη στην οποία κατέθεσε  τις απόψεις  του για επίκαιρα ζητήματα του δήμου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments