Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κώστας Αϊβαλιώτης (Εθνική Ενότητα) : «Χρειάζεται άμεση αλλαγή σε πολλά πράγματα. Η χώρα είναι υπό ξένη οικονομική κατοχή επί έξι χρόνια και ως πότε θα έχει αρνητική ανάπτυξη και χωρίς πραγματική αντιπολίτευση…,»

Κώστας Αϊβαλιώτης (Εθνική Ενότητα) : «Χρειάζεται άμεση αλλαγή σε πολλά πράγματα. Η χώρα είναι υπό ξένη οικονομική κατοχή επί έξι χρόνια και ως πότε θα έχει αρνητική ανάπτυξη και χωρίς πραγματική αντιπολίτευση…,»

716e8615e5c7510bffeebfc3b5ad7f05-1-696x467Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Κώστας Αϊβαλιώτης εκπρόσωπος Τύπου της «Εθνικής Ενότητας» του νέου κόμματος που παρουσίασαν οι Γιώργος Καρατζαφέρης και Τάκης Μπαλτάκος τόνισε ότι πρόκειται για ένα καθαρόαιμο δεξιό κόμμα που θα επιχειρήσει να καλύψει τον χώρο ανάμεσα στη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή και θα απευθύνεται  στην παραδοσιακή βάση της ΝΔ, αφού υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι που προβληματίζονται από την κεντρώα στροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσης, στοχεύουν στους δεξιούς ψηφοφόρους που με αυξανόμενους ρυθμούς απέχουν από τις κάλπες. Ακόμη αναφέρθηκε σε πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο νέο πολιτικό σχεδιασμό, όπως  ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η Σταυρούλα Ξουλίδου, η Βαρβάρα Ανεμοδουρά κ.α.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments