Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Πολιτική / Π.Καμένος στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων:”Όσο πιο ισχυρό είναι το ΟΧΙ τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δύναμη της διαπραγμάτευσης ολόκληρης της χώρας…».

Π.Καμένος στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων:”Όσο πιο ισχυρό είναι το ΟΧΙ τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δύναμη της διαπραγμάτευσης ολόκληρης της χώρας…».

Ρεπορταζ :Β.Μιχέλη:Ηχηρή παρέμβαση στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων  και στην εκπομπή της Βίκυς Μιχέλη «Στα σημεία των καιρών» είχαμε σήμερα από τον  Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο  των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος προσκάλεσε  τον  λαό να πει ένα ισχυρό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής , τονίζοντας ότι ”με νηφαλιότητα και ενωμένοι οι Έλληνες  μπορούν να αλλάξουν πολλά, πάντα μέσα στην Ευρώπη”:

«Όλο το παλιό πολιτικό σύστημα έχει πέσει με δηλώσεις πάνω στο δημοψήφισμα. Το ερώτημα πραγματικά για το λαό είναι αν μπορεί να αντέξει. Θέλει τη συνέχεια της πολιτικής λιτότητας; Στην ουσία χτυπάνε ευαίσθητες χορδές. Έχουμε την εξαθλίωση των εργαζομένων, αύξηση του ΦΠΑ. Αντιλαμβάνομαι ότι θέλουν υποταγή και οπισθοχώρηση της Ελλάδας. Αυτή είναι η Ευρώπη του Σόιμπλε. Είναι πλέον η ώρα να ενωθούν οι Έλληνες και να μην πέσουμε στην παγίδα της διχόνοιας. Τη Δευτέρα ο λαός πρέπει να είναι μια συμπαγής μάζα και μια γροθιά. Ναι συνεχίσουμε την παράδοση των αρχών και των αξιών των προγόνων μας….

… Ο στρατός φυλάει τα σύνορα. Τα φυλάκια που επανδρώσαμε δεν δίνουν το αίσθημα ασφάλειας; Γύρισα με το ελικόπτερο όλα τα φυλάκια της Ηπείρου και αν δεν είναι παρών ο στρατός δεν υπάρχει ασφάλεια. Ακούγονται γελοία πράγματα  και πρέπει να αφήσουμε απ’ έξω τις ένοπλες δυνάμεις….

…Ο βουλευτής Κώστας Δαμαβολίτης δεν άντεξε. Στη Βουλή ήταν υπέρ του δημοψηφίσματος και ξαφνικά λύγισε. Αυτές οι συμπεριφορές μπερδεύουν τον ελληνικό λαό και τον τρομάζουν.

Ο λαός απειλείται και η ΕΚΤ αποφάσισε να κλείσει τις τράπεζες . Τα ΜΜΕ τώρα θυμήθηκαν να δείξουν τις ουρές στις τράπεζες; Εδώ και 5 χρόνια αποκρύπτουν παρόμοιες καταστάσεις. Τα διακύβευμα: με νηφαλιότητα πρέπει ο ελληνικός λαός να αποφασίσει. Το βράδυ της Κυριακής θα είμαστε όλοι ενωμένοι. Πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην πολιτική της καταστροφής. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αν ο λαός δεν είναι ενωμένος. Η  Ευρώπη είναι το σπίτι μας. Όσον αφορά την αλήθεια για τους Αγρότες, κάποιοι δεν θέλουν πρωτογενή παραγωγή και στην Αντιπολίτευση δεν λένε την αλήθεια.. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πώς θα αντέξουν το 30% του ΦΠΑ την ώρα που στην Αλβανία είναι στο  9%….

..Όσο πιο ισχυρό είναι το ΟΧΙ τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δύναμη της διαπραγμάτευσης ολόκληρης της χώρας…».     Δείτε το βίντεο….make music movie

Δείτε Επίσης

Ν.Ηλίας-Αποφασιστικά και συγκρουσιακά με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  Από-Γιώργος Γκόντζος([email protected])—-  Τις  θέσεις  του  κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ  αλλά  και σχόλια  για  πολιτικά , κοινωνικά  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments