Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Σημαντικές επιτυχίες των φοιτητριών (-των) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Σκοποβολής και Στίβου

Σημαντικές επιτυχίες των φοιτητριών (-των) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Σκοποβολής και Στίβου

DSC_8071Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σημαντικές επιτυχίες των φοιτητριών (-των) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Σκοποβολής και Στίβου, που διοργανώθηκαν 1/6/2017 από το ΤΕΙ Σερρών με την υποστήριξη της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.)  του Υπουργείου Παιδείας,  Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα, δύο εκπρόσωποι της ομάδας Σκοποβολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η κα Κατερίνα Βέλλια, 4ετής φοιτήτρια του Τμήματος Χημείας,  κατέλαβε την 3η  θέση στο Αεροβόλο πιστόλι Φοιτητριών και ο κ. Νικόλαος Τηλκερίδης, 1ετής του Τμήματος Φυσικής,  κατέλαβε την 3η  θέση στο Αεροβόλο πιστόλι Φοιτητών. Στο αγώνισμα του Στίβου στον ακοντισμό φοιτητών ο κ. Παρασκευάς Χατζηπαρασκευαΐδης, 1ετής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, κατέλαβε την  3η θέση με επίδοση 51.74μ. και  ο ακούραστος κ. Γιώργος Πέτσης,  Μεταπτυχιακός του Τμήματος Χημείας,  κατετάγη 4ος  στα 5000μ με χρόνο 17.24.07 και κατέλαβε επίσης 4η  θέση στα 1500μ  με 4.49.02.  Συνοδός της  αποστολής ήταν ο ΕΕΠ – Φυσικής Αγωγής Δρ.  Αντώνης Τοσουνίδης.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments