Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Στα Γιάννινα ο Νίκος Νικολόπουλος των ΑΝ.ΕΛ

Στα Γιάννινα ο Νίκος Νικολόπουλος των ΑΝ.ΕΛ

FullSizeRender-125Τα Ιωάννινα επισκέφτηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής Αχαϊας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος.
   Ο κ.Νικολόπουλος έφτασε στα Ιωάννινα με το ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη και κατευθύνθηκε συνοδευόμενος από μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα στο Ξενοδοχείο “ΟΛΥΜΠΙΚ”, όπου παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους τοπικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης.
   Σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ του νομού Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής:
”Στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ εξακολουθούν να είναι το αναγκαίο καλό τώρα περισσότερο από ποτέ. Η συμμετοχή των ΑΝΕΛ στη συγκυβέρνηση έχει να επιδείξει τεράστιο και πλούσιο έργο. Στάθηκε βέβαια περισσότερο στις αποκαλύψεις, στις οποίες και ο ίδιος συνέβαλε, αναφερόμενος στα “θαλασσοδάνεια” των καναλιών των Αθηνών, καθώς και για άλλα σκάνδαλα που ταλανίζουν χρόνια την πατρίδα μας. Τόνισε πως η ώρα της κρίσης έφτασε και την τιμωρία μόνο μια κυβέρνηση με συμμετοχή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μπορεί να εγγυηθεί.

   Μετέδωσε την πεποίθησή του για το νικηφόρο για το κίνημα αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών και κάλεσε το γιαννιώτικο λαό να προσέλθει στις κάλπες με γνώμονα την ελπίδα για το αύριο των παιδιών μας, που αυτοί,που ο λαός τους έβαλε στην κατάψυξη τον περασμένο Ιανουάριο, προσπαθούν μάταια να στερήσουν.
    Ο κ.Νικολόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σημαντικό κοινοβουλευτικό και όχι μόνο έργο του, αναφορικά με θέματα που αφορούν την περιοχή των Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ερώτηση για την ολοκλήρωση του Δυτικού Άξονα Βαλκανίων, που θα ενώνει τα Γιάννενα μέσω Αλβανίας με τις χώρες της Βαλκανικής, μια ερώτηση στην οποία πήρε τη διαβεβαίωση από τον αρμόδιο Υπουργό κ.Σταθάκη, ότι θα αποτελέσει προτεραιότητα στο καινούργιο πακέτο χρηματοδότησης της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
   Αναφέρθηκε επίσης και στη συμβολή του ως προς την επίλυση των γραφειοκρατικών προβλημάτων που καθιστούσαν τη δημιουργία Υδατοδρομίου στη λίμνη Παμβώτιδα αδύνατη. Τώρα, τόνισε έχουν δημιουργηθεί όλες εκείνες οι συνθήκες και σε λίγους μήνες θα υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας του Υδατοδρομίου.
Τέλος αναφέρθηκε και στο Αεροδρόμιο της πόλης, που με ερώτηση και ακολούθως με επερώτηση, απέσπασε τη διαβεβαίωση από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ.Σπίρτζη ότι στο προσεχές διάστημα τοποθετούνται τα απαραίτητα ραδιοβοηθήματα που θα καταστήσουν το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων ικανό ώστε να χαρακτηριστεί Διεθνές.
Όλες αυτές οι παρεμβάσεις, τόνισε, πως έγιναν από τον ίδιο, που δεν είναι τοπικός Βουλευτής και αναρωτήθηκε τόσα χρόνια οι τοπικοί Βουλευτές τι κάνουν.
   Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί στην άψογη συνεργασία με τη Συντονιστική Ιωαννίνων, που όλο το προηγούμενο διάστημα τον ενημέρωνε για τα τοπικά προβλήματα και φρόντιζε για την ανάδειξή τους.
Μετά το πέρας της Συνέντευξης Τύπου ο Βουλευτής Αχαϊας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, είχε συνάντηση με τους υποψηφίους Βουλευτές και τα μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα. Επίσης στο χώρο του Ξενοδοχείου “ΟΛΥΜΠΙΚ” συνάντησε μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις προαναφερθείσες ενέργειές του, που τόσο πολύ θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή. Μάλιστα υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων με τους πρώην Υπουργό & Υφυπουργό Υποδομών κ.κ.Σταθάκη και Σπίρτζη.
   Αργότερα, ο κ.Νικολόπουλος κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της Μητροπόλεως Ιωαννίνων, διασχίζοντας πεζός το δρόμο, συνοδευόμενος πάντα από τους υποψηφίους Βουλευτές και τα μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, όπου χαιρέτησε πλήθος πολιτών και καταστηματαρχών της πόλης των Ιωαννίνων και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για τις επικείμενες εκλογές.
   Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ.Μάξιμο και αφού ξαναγήθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση μαζί του.
   Μετά τη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο,ο Βουλευτής Αχαϊας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, αναχώρησε για την Άρτα.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments