Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Στα εγκαίνια του 3ου Σπιτιού της «Φλόγας», ο Β. Γιόγιακας(ΝΔ)

Στα εγκαίνια του 3ου Σπιτιού της «Φλόγας», ο Β. Γιόγιακας(ΝΔ)

giogiakasΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Στα εγκαίνια του 3ου Σπιτιού των Παιδιών του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα” στην Αθήνα παραβρέθηκε οΒασίλης Γιόγιακας εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην εκδήλωση παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Τα παιδιά της Φλόγας παραδίδουν Μαθήματα Αξιοπρέπειας, Θάρρους, Καρτερίας και Λαχτάρας για τη Ζωή! Έχουν την τύχη να περιβάλλονται από γιατρούς με αίσθημα ευθύνης, που προσπαθούν να τα βοηθήσουν με ελλείψεις σε ανθρώπινα χέρια και σε μηχανήματα. Έχουν επίσης στο πλάι τους και τους δικούς τους ανθρώπους, τους Ανθρώπους της Φλόγας που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα, με κατάθεση εαυτού, υλική, ηθική και ψυχική… Συγχαρητήρια στην πρόεδρο της Φλόγας κυρία Μαρία Τρυφωνίδη αλλά και στην κυρία Ελευθερία Κώτσιου που κρατάει αναμμένο το φως της Φλόγας στο νομό μας. Τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη!“, δήλωσε ο βουλευτής Θεσπρωτίας.

Δείτε Επίσης

Λ.Παππάς(Πρώην Πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ) Ο Φρέντι Μπελέρης, σκέφτεται πρωτίστως τα συμφέροντα των κατοίκων της Χιμάρας και όχι κάποιων  ολιγαρχών

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Να σας πω γιατί έγινε αυτό που έγινε στην Χιμάρα  και ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments