Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Στον Δήμαρχο Ιωαννιτών ο νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου

Στον Δήμαρχο Ιωαννιτών ο νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Υποστράτηγος Γεώργιος Καραϊτσης, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου.

Η συνάντηση δεν περιορίστηκε στο εθιμοτυπικό μέρος, μιας και οι δύο άνδρες είχαν την πρώτη συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της πόλης των Ιωαννίνων κι εν γένει των περιοχών του Δήμου Ιωαννιτών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΌπως τόνισαν στις δηλώσεις τους, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, είναι δεδομένη η διάθεση συνεργασίας και θα ακολουθήσουν άμεσα νέες συναντήσεις – συναντήσεις εργασίας αυτή τη φορά- με εξειδικευμένη ατζέντα.

«Συμφωνήσαμε ότι θα είμαστε σε μια διαρκή συνεργασία. Όπως γνωρίζετε άλλωστε βασική θέση της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεργασία με όλες τις αρχές του τόπου. Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες συναντήσεις εργασίας, ώστε να μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής και στην ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, υπογράμμισε ότι «στην πρώτη μας συνάντηση δεν μείναμε στο εθιμοτυπικό μέρος, αλλά θίξαμε με το Δήμαρχο θέματα της μεταξύ μας συνεργασία. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εξειδικευμένες συναντήσεις και θα έχουμε μια ουσιαστική συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι ο στόχος Αστυνομίας και Δημοτικής Αρχής είναι κοινός και η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική σε όλα τα επίπεδα».

Τόσο ο κ. Μπέγκας, όσο και ο κ. Καραϊτσης, στην έναρξη των δηλώσεων τους έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στη χρονική συγκυρία της ημέρας κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.
«Μια πολύ δύσκολη μέρα, της κηδείας ενός νέου παιδιού, του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που η ιστορία του άγγιξε πολύ την κοινωνία των Ιωαννίνων», όπως είπε ο Δήμαρχος.
«Μια μέρα πένθους και θλίψης για τον άδικο χαμό ενός νέου που συγκλόνισε το πανελλήνιο», όπως συμπλήρωσε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments