Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Στον δήμο Πρέβεζας η κ. Μπότσιου Κατερίνα συντονίστρια Ηπείρου του Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Στον δήμο Πρέβεζας η κ. Μπότσιου Κατερίνα συντονίστρια Ηπείρου του Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

img_20161230_113451bΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη και τον εντεταλμένο Δημοτικό σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού & Εθελοντισμού κ. Βαγγέλη Συγκούνα, συναντήθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 η κ. Μπότσιου Κατερίνα συντονίστρια Ηπείρου του Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Η κα Μπότσιου σε μια πρώτη επίσκεψη γνωριμίας με τον Δήμο Πρέβεζας ανέλυσε τους σκοπούς και τις δράσεις της «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ» σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας με τον Δήμο σε θέματα Εθελοντισμού, αθλητισμού και την από κοινού πραγματοποίηση των στόχων του σωματείου.

Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια ίδρυσης τοπικού Παραρτήματος κάτι το οποίο όπως ανέφερε αποτελεί και προσωπικό στόχο της ιδίας μιας και προέρχεται από την Πρέβεζα την οποία και αγαπά ιδιαίτερα.

ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης, από την πρώτη στιγμή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις του συλλόγου καθώς και για τις προοπτικές της συνεργασίας και της στήριξης των σκοπών του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

ToΑθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», το οποίο, με επικεφαλής την Πρόεδρό του, Κατερίνα Παναγοπούλου – Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπηςείναι ένα αμιγώς γυναικείο σωματείο που έχει μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δημιουργώντας αθλητικούς χώρους και καλλιεργώντας την ολυμπιακή παιδεία. στηρίζει: Κάθε προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό. προωθεί:  Το Γυναικείο Αθλητισμό. προάγει:  – Το Αθλητικό Ιδεώδες , το Ολυμπιακό Πνεύμα, τις Αρχές και τις Αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι». Τέλος, δημιουργεί τις προϋποθέσεις σύγχρονης αθλητικής υποδομής, με έμφαση στην περιφέρεια.

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments