Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο Καλπάκι και την Κόνιτσα ο Σταύρος Καλογιάννης για τις γιορτές της επετείου του ΟΧΙ

Στο Καλπάκι και την Κόνιτσα ο Σταύρος Καλογιάννης για τις γιορτές της επετείου του ΟΧΙ

Στο Καλπάκι και την Κόνιτσα βρέθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης την παραμονή και ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και της Βουλής των Ελλήνων αντίστοιχα.

Στην Κόνιτσα παρακολούθησε τη δοξολογία και την παρέλαση και στη συνέχεια συναντήθηκε με Κονιτσιώτες που είχαν κατακλύσει την κεντρική πλατεία της πόλης για τις εκδηλώσεις. Ακολούθησε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Κόνιτσας κ. Νίκο Εξάρχου και τους Αντιδημάρχους Αρ. Λαζογιάννη, Δημ. Χήρα και Νικ. Τσαλιαμάνη, παρουσία της κας Αν. Γκίκα, Γενικής Γραμματέως Παιδείας, που εκπροσωπούσε την Κυβέρνηση.

Συζήτησαν αρχικά θέματα εκπαίδευσης και, ειδικότερα, πλήρωσης των κενών θέσεων καθηγητών και δασκάλων σε σχολεία του Δήμου και θέματα που αφορούν τον πολεοδομικό σχεδιασμό του Δήμου Κόνιτσας. Ο Σταύρος Καλογιάννης ενημέρωσε τη Δημοτική Αρχή για την πρωτοβουλία του να ζητήσει από το Υπουργείο Περιβάλλοντος χρηματοδότηση για τη σχετική μελέτη που θα καλύπτει χωρικά το σύνολο του Δήμου και για τις ενέργειές του προς τον Υπουργό Υποδομών, ώστε να εγκριθεί η μελέτη του οδικού άξονα Καλπάκι – Κόνιτσα, η οποία εκκρεμεί για μεγάλο διάστημα, καθώς η προηγούμενη Κυβέρνηση είχε αδιαφορήσει εντελώς για το έργο.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments