Παρασκευή , 8 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συλλήψεις για «σκληρά» ναρκωτικά σε Αγρίνιο και Άρτα

Συλλήψεις για «σκληρά» ναρκωτικά σε Αγρίνιο και Άρτα

Κοκαΐνη, ηρωίνη, κάνναβη και χάπια εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι ενός 43χρονου στο Αγρίνιο 

Ηρωίνη βάρους 10,84 γραμμαρίων είχε ένας συνομήλικός του στο Κομπότι Άρτας

Ναρκωτικά για κάθε… γούστο έκρυβε στο σπίτι του στo Στράτο Αιτωλοακαρνανίας ένας 43χρονος Έλληνας που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, οι οποίοι είχαν πληροφορίες για τη δράση του.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του 43χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν 10,2 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ναρκωτικά χάπια χωρίς συνταγή γιατρού και τρία κινητά. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

syllipsiΚάτω από την ταπετσαρία στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου που οδηγούσε είχε κρυμμένες μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 10,84 γραμμαρίων και δύο καρτέλες με 19 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, ένας 43χρονος που εντοπίστηκε στο Κομπότι Άρτας από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε την κρυψώνα και ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments