Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση αντιπροσωπείας ΚΚΕ με την ένωση αστυνομικών Ιωαννίνων

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΚΚΕ με την ένωση αστυνομικών Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής:

“Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από τα μέλη της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου-Λευκάδας-Κέρκυρας Γιώργο Πρέντζα υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, Όλυ Τσουμάνη Υποψήφια Δήμαρχο Ιωαννιτών και Πιτσιάβα Δημήτρη, συναντήθηκε στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Αστυνομικού Σώματος (μισθολογικά, οικονομικά, συνταξιοδοτικά, εργασιακά).

Από την πλευρά της αντιπροσωπείας τονίστηκε για μια ακόμη φορά ότι το ΚΚΕ υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα του προσωπικού του Αστυνομικού Σώματος και δεν ταυτίζει σε καμία περίπτωση τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς που υπηρετούν.

Επίσης συζητήθηκε η τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ σχετικά με την συνδικαλιστική δράση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Από την αντιπροσωπεία τονίστηκε ότι αυτό που ζήτησε με την τροπολογία το ΚΚΕ, είναι οι Ενώσεις Στρατιωτικών να λειτουργούν με βάση το ν. 1264. Με την ψήφιση της τροπολογίας διασφαλίζονται τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των στρατιωτικών, κάτι που ήταν αίτημά τους.

Από το σύνολο των παρευρισκομένων εκφράστηκε η θετική στάση απέναντι στο ΚΚΕ για την σταθερή υποστήριξή του απέναντι στα δίκαια αιτήματά τους.

Στο τέλος η αντιπροσωπεία κάλεσε να αποτελέσει η σταθερή θέση του ΚΚΕ απέναντι στα δίκαια αιτήματα τους, κριτήριο ψήφου στις εκλογικές μάχες που θα γίνουν στις 26 Μαΐου.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments