Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου με τον Διοικητή της 8ης Μ/Π ΤΑΞ Ηπείρου

Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου με τον Διοικητή της 8ης Μ/Π ΤΑΞ Ηπείρου

logoespeep2Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Την  Παρασκευή 17 Μαρτίου  αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, αποτελούμενη  από τον Πρόεδρο Θεοδώρου Γεώργιο   και τον Γενικό Γραμματέα  της Ενωσης  Στρατσιάνη Παναγιώτη συναντήθηκε με τον  Διοικητή  της 8 Μ/Π ΤΑΞ Ταξίαρχο κ Ανδριόπουλο Νικόλαο.

              Στην συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά  και θέματα σε τοπικό επίπεδο που αφορούν το Στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στην περιοχή της Ηπείρου .Στον  κ.Διοικητή της 8 Μ/Π ΤΑΞ δόθηκε η επικαιροποιημένη πρόταση της Ενωσης για τα κύρια θέματα των Στρατιωτικών(Μεταθέσεις-Ωράριο –Ασφαλιστικό –Μισθολόγιο) καθώς και υπόμνημα με τοπικά ζητήματα των Στρατιωτικών που υπηρετούν στην Ήπειρο.

              Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Διοικητή της 8 Μ/Π ΤΑΞ  για το ενδιαφέρον του που δείχνει για τα προβλήματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, καθώς και την πρόθεσή του για εξεύρεση λύσεων αλλά και για την δέσμευσή του για την συνέχεια των επαφών μας.

 


Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments