Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Συνάντηση του δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού

Συνάντηση του δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Tην Τετάρτη  ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος υποδέχθηκε, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, τον κ. Χρυσόστομο Δήμου, Πρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού και τον κ. Σπύρο Κωσταδήμα, Υπεύθυνο Τύπου & Επικοινωνίας του Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος, με την ιδιότητα και του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου,εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Πρόεδρο του Συμβουλίου για το έργο που προσφέρει τόσο στους απόδημους Ηπειρώτες όσο και τους Έλληνες ομογενείς υποστηρίζοντας τους να διατηρήσουν την ταυτότητά τους, να αναπτύσσουν δεσμούς με τους υπόλοιπους λαούς και να ενισχύουν τους δεσμούς τους με την πατρίδα.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, από την μεριά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την λεπτομερή ενημέρωσή του για τα τεκταινόμενα στην Ήπειρο και τον προσκάλεσεστο επόμενο συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού πρόσκληση που αποδέχθηκε με χαρά ο Δήμαρχος.

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments