Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συνάντηση του Δημάρχου Ν. Σκουφά και του Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας

Συνάντηση του Δημάρχου Ν. Σκουφά και του Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας

διμαρχοσ σκουφαΣυνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ν. Σκουφά κ. Γιαννούλη Ευστάθιο και του Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας κ. Μικρούλη Αθανάσιο στις 13 Ιουλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11 π.μ., στο Δημαρχείο στο Πέτα, έδρα του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Η συζήτηση γνωριμίας περιστράφηκε γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της πυρασφάλειας και πυροπροστασίας του Δήμου ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες και τον καλύτερο συντονισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με το Δήμο.Ο κ. .Ν. Γιαννούλης τόνισε τη σημασία της ετοιμότητας και έγκαιρης κινητοποίησης της Υπηρεσίας για την προστασία του πολίτη και συνεχάρη τον Διοικητή κ. Μικρούλη για την άμεση επέμβαση και αποτελεσματικότητα που υπέδειξε η Υπηρεσία στην πρόσφατη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα όρια μεταξύ Παχυκαλάμου-Αγ. Παρασκευής, στην τοποθεσία «Καρύκια». Ιδιαίτερα τονίστηκε η συμβολή των πολιτών των διπλανών χωριών του Δήμου η οποία υπήρξε καθοριστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments