Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ελλάδα / Συνέδριο στην Κέρκυρα:«6th European Symposium on Ultrasonic Characterization of Bone»

Συνέδριο στην Κέρκυρα:«6th European Symposium on Ultrasonic Characterization of Bone»

 

Η Μονάδα Ιατρικής Τεχνολογίας και Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας  (ΙΤΕ)- Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) – Τμήμα Βιοϊατρικής Έρευνας, το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, το Engineering in Medicine and Biology Society (EMBS) και το IEEEEMB Greece Chapter, διοργανώνουν διεθνές συνέδριο με τίτλο: «6th European Symposium on Ultrasonic Characterization of BoneESUCB 2015»,τοοποίοθαπραγματοποιηθείστην Ιόνιο Ακαδημία στην Κέρκυρα από την Τετάρτη 10Ιουνίου έως το Σάββατο 13Ιουνίου 2015.

Το ESUCB 2015 αποτελεί την έκτη σε σειρά διοργάνωση του αντίστοιχου συνεδρίου.  Σκοπός του συνεδρίου είναι να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη Μηχανική των Οστών και την θεραπεία ή παρακολούθηση παθήσεων μέσω της χρήσης υπερήχων. Στο συνέδριο θα παραβρεθούν, ως επίτιμοι προσκεκλημένοι ομιλητές, οι παρακάτω διακεκριμένοι καθηγητές από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού:

KeithWear

Center for Devices and Radiological Health, U.S. Food and Drug Administration, Silver Spring, MD, USA Prof. Anthony Guiseppi–Elie,Sc.D., FAIMBE Professor, Clemson University 

Konstantinos-N-Malizos

Department of Medicine, School of Health Sciences, University of Thessalia, GR412 22 Larissa, Greece

Bradley Tree by

Biomedical Ultrasound Group Department of Medical Physics and Biomedical Engineering University College London

Στις 13 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τίτλο: «NumericalModelingofUltrasoundWavePropagationinBones» με ελεύθερη είσοδο για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και του Ιόνιου Πανεπιστημίου.

 

* Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:

httpsss://medlab.cc.uoi.gr/esucb2015/site/

 

 

 

Δείτε Επίσης

Φ.Πιπιλή-Υπερασπίστηκα την αξιοπρέπεια μου, ανέδειξα τον κασιδιαρισμό και χρυσαυγιτισμό βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

. Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—   “Βλέπω μια φυσιογνωμία  κατάλαβα ότι είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ήξερα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments