Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Συναντήσεις του Β. Τσίρκα, βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

Συναντήσεις του Β. Τσίρκα, βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

v.tsirkas (1)Από:Γιώργος Γκόντζος–Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, πραγματοποίησε την Πέμπτη  ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας, μαζί με τον Δήμαρχο Αρταίων, κ. Χρήστο Τσιρογιάννη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις ανάγκες για την υλοποίηση έργων αθλητικών υποδομών άμεσης προτεραιότητας στην περιοχή της Άρτας (κλειστό γυμναστήριο στους Κωστακιούς, γήπεδα τένις, υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, κερκίδες κ.ά.), ώστε αυτά να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έτους 2016.

Ο Υφυπουργός, κ. Κοντονής, ανταποκρίθηκε θετικά και δεσμεύτηκε ότι θα μελετηθούν τα ζητήματα που τέθηκαν, ώστε να ιεραρχηθούν οι προτεραιότητες και οι ανάγκες της περιοχής, με στόχο την αποτελεσματική παρέμβαση για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών.

Συνάντηση πραγματοποίησε ο κ. Τσίρκας και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό, στην οποία συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την πορεία υλοποίησης έργων αθλητικών υποδομών. Εξαιρετικά σημαντική για τον αθλητικό κόσμο της Άρτας είναι η δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου για την έναρξη έργων συντήρησης και αποκατάστασης του γηπέδου της ΕΠΣ Άρτας στις Κεραμάτες, με την ένταξη του εν λόγω έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το 2016.

Η κυβέρνηση έχει την πολιτική βούληση και θα εντάξει στον σχεδιασμό της τα αναγκαία έργα αθλητικών υποδομών στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας. Πρωταρχικός στόχος των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε αποτελεί η συντήρηση, ο εκσυγχρονισμός και η ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και ο προγραμματισμός νέων έργων με σκοπό την στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ιδιαίτερα σε μια περιοχή που υστερεί στο επίπεδο των αθλητικών υποδομών περιοχή της χώρας.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments