Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Σ.Πάικας-Αξίζουμε ως αθλητικός κόσμος των Ιωαννίνων περισσότερα και θα συνεχίσουμε μεθοδικά να τα απαιτούμε και να τα πετυχαίνουμε-Δημοπρασία για την ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στην Λιμνοπούλα

Σ.Πάικας-Αξίζουμε ως αθλητικός κόσμος των Ιωαννίνων περισσότερα και θα συνεχίσουμε μεθοδικά να τα απαιτούμε και να τα πετυχαίνουμε-Δημοπρασία για την ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στην Λιμνοπούλα

spurospaikas1Από:Γιώργος Γκόντζος–Στην τελική ευθεία τίθεται το θέμα της «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΑΝΚΙ (ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΠΕΑΚΙ», όπως προκύπτει από ανακοίνωση της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ που υπογράφει ο πρόεδρος Σπύρος Πάικας και στην οποία τονίζονται τα εξής:

Βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε τον αθλητικό κόσμο των Ιωαννίνων ότι υπεγράφη η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με την οποία διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε δημοπρασία με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης, η εκτέλεση του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΑΝΚΙ (ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΠΕΑΚΙ», προϋπολογισμού μελέτης 231.639,05 € με τα απρόβλεπτα και την αναθεώρηση, πλέον Φ.Π.Α.

Η δημοπρασία θα γίνει στα γραφεία της Γ.Γ.Α. στο Μαρούσι, Α. Παπανδρέου 37, την 28-6-2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών), από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων της δημοπρασίας και να προμηθευθούν το έντυπο οικονομικής προσφοράς, τη Διακήρυξη, και τα λοιπά τεύχη δημοπράτησης από τα γραφεία της Γ.Γ.Α. στο Μαρούσι, Α. Παπανδρέου 37, 2ος  όροφος πτέρυγα Δ’, γραφείο 2111 και 2109, Πληροφορίες Ταξιαρχούλα Γώγου τηλ. 2131316037, 2131316822, fax 2131316991, εφόσον ζητηθούν μέχρι και την Πέμπτη 23-6-2016. Πληροφορίες για τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν και από την ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. (gga.gov.gr).

Σε συνδυασμό με το ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. η σύνταξη της μελέτης για την ανακατασκευή του ταρτάν στο ΕΣΙ «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» και προχωράει η ένταξη και αυτού του μεγάλου έργου στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, προϋπολογισμού περίπου 650.000 €, για να ακολουθήσει η δημοπράτησή του, μας δίνουν οι ευχάριστες αυτές εξελίξεις επιπλέον ώθηση για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την διεκδίκηση για καλύτερες και ελκυστικότερες αθλητικές υποδομές στην περιοχή μας που είναι από τις πιο αδικημένες πανελλαδικά στον τομέα αυτό.

Αξίζουμε ως αθλητικός κόσμος των Ιωαννίνων περισσότερα και θα συνεχίσουμε μεθοδικά να τα απαιτούμε και να τα πετυχαίνουμε. ”           

 

 

       

 

 

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments