Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Τέταρτη εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών για τους Ευεργέτες

Τέταρτη εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών για τους Ευεργέτες

Την τέταρτη εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ευεργέτες της πόλης των Ιωαννίνων διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 19.30 στον πολυχώρο «Δ. Χατζής».

Μετά την Ελευθερία Μπάρκα, τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη την Αλεξάνδρα – Ελένη Γκαστή, τον Γεώργιο Μουλαϊμίδη, την Ευθαλία Σούρλα, την Περσεφόνη Κοτρότσιου, την Ελένη Κανδηλά, τον Δημήτριο Κωστόπουλο, τον Βασιλείου Πυρσινέλλα και το ζεύγος Ελένης και Αρσένη – Γεροντικού, ήρθε η σειρά να παρουσιαστούν τα κληροδοτήματα του Φίλιππου Γιώτη, του Δημήτριου Κοτρώτσιου και του Ιωάννη Σαντά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων θα  παρουσιάσουν  τον ευεργέτη Φίλιππο Γιώτη και οι μαθητές και οι μαθήτριες της τάξης Στ’ του Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίου με τη δασκάλα τους Λαμπρινή Λιάτσου θα παρουσιάσουν τον ευεργέτη Δημήτριο Κοτρώτσιο. Για τον ευεργέτη Ιωάννη Σαντά, θα μιλήσει ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Νήσου Θεόδωρος Γκέκας.

Παράλληλα η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τα κληροδοτήματα, Γεωργία Γιώτη, θα παρουσιάσει αναλυτικά στοιχεία για τα κληροδοτημάτων των δύο αυτών ευεργετών που διαχειρίζεται ο Δήμος.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments