Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Τακτική επιχορήγηση σε Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του δήμου Αρταίων

Τακτική επιχορήγηση σε Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του δήμου Αρταίων

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΡΤΑΣΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμος Αρταίων, αποδίδει την τακτική επιχορήγηση σε Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους που βρίσκονται στα όριά του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει το έργο των Συλλόγων. Το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, όπου αποφασίστηκε η επιχορήγηση των Πολιτιστικών Συλλόγων για το 2016 με το συνολικό ποσό των 37.500 ευρώ και των Αθλητικών Συλλόγων με 43.350 ευρώ.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η διαρκώς καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία με τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου, ώστε το παραγόμενο έργο να αυξηθεί και η παρουσία των Συλλόγων σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου να είναι όλο και πιο ενεργή.
Για την κατανομή της επιχορήγησης λήφθηκε υπ’ όψιν η δυναμικότητα του κάθε συλλόγου, το τι εκπροσωπεί, ποια η συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία, αλλά και η συμμετοχή του σε δράσεις του Δήμου Αρταίων.
Πλέον, προκειμένου οι σύλλογοι να λάβουν την εγκεκριμένη από το Δημοτικό Συμβούλιο επιχορήγηση, θα πρέπει να προσκομίσουν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αρταίων:
1.Γραμμάτιο είσπραξης
2.Απόσπασμα πρακτικού συνεδρίασης του Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου και  στο οποίο να φαίνονται τα πρόσωπα που εκπροσωπούν το σύλλογο και την εξουσιοδότηση μέλους για την είσπραξη της επιχορήγησης.
3.Πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου για την αποδοχή του ποσού της επιχορήγησης και τη  διάθεση πίστωσης.
4.Aριθμός λογαριασμού Τράπεζας στο όνομα του Συλλόγου

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments