Πέμπτη , 7 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Την ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας ζητά ο Γιώργος Στύλιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Την ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας ζητά ο Γιώργος Στύλιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

imagesΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–“Τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες τελεί η Αστυνομική διεύθυνση Άρτας, καθώς και τασημαντικά προβλήματα της υποστελέχωσης και των ελλείψεων σε βασικά υλικά”επισημαίνει ο Γιώργος Στύλιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Άρτας με σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό.Σε ανακοίνωση του Γραφείου του βουλευτή Άρτας ,αναφέρονται τα εξής:

“Ο Δήμος Ν. Σκουφά, είναι ο μοναδικός στη χώρα χωρίς Αστυνομικό Τμήμα. «Κάθε χρόνο παρατηρούνται κλοπές αγροτικών προϊόντων με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να σημειώνουν μεγάλες απώλειες στο εισόδημά τους», τόνισε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Η πολιτική ηγεσία κατά καιρούς δήλωνε«κάθε ΚαλλικρατικόςΔήμος και ένα Τμήμα», δυστυχώς αυτό δεν εφαρμόζεται στην Άρτα.

Ο Βουλευτής ζήτησε επιπλέον την ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων με έδρα στην Καμπή Άρτας.Δεδομένου ότι ηδύναμη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας είναι ελλιπέστατη, η στελέχωσή του είναι ανάγκη να γίνει με έκτακτες μεταθέσεις αστυνομικού προσωπικού από άλλη περιοχή μετάθεσης, το οποίο θα προέρχεται από τους οικείους πίνακες τακτικών μεταθέσεων κατά σειρά προτεραιότητας.

Καταλήγοντας, ο κ.  Γ.Στύλιος, αναφέρθηκεστην σοβαρότατη υποστελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων του Νομού Άρταςκαι στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας.Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι η διοίκηση και γενικότερα το αστυνομικό προσωπικό της ευρύτερης περιοχής, σημειώνουν σημαντικές επιτυχίες οι οποίες οφείλονται αποκλειστικά στο ζήλο, στην αυταπάρνηση και στο φιλότιμο που διαθέτουν.

Η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας απαιτεί συνολικό σχεδιασμό, προγραμματισμό και οργανωμένο σχέδιο. Εγείρονταισοβαρά ερωτηματικά κατά πόσο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ τα διαθέτει.”

 

 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments