Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Τον ΑΡΗ αντιμετωπίζει η ομάδα της Προοδευτικής Περάματος

Τον ΑΡΗ αντιμετωπίζει η ομάδα της Προοδευτικής Περάματος

Μια από τις πιο δύσκολες αποστολές της φετινής σεζόν έχει μπροστά της η Προοδευτική Περάματος που την Κυριακή (17/2, 15:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών, αντιμετωπίζει τον πανίσχυρο Άρη Θεσσαλονίκης στο γήπεδο των Νέων Επιβατών.

Μετά το αγωνιστικό ρεπό της περασμένης εβδομάδας, η Προοδευτική ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος με όλα της τα όπλα, με νέα προσθήκη τη νεαρή Ειρήνη Κούκα αλλά και με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Αντώνη Κοζανίτη που αντικατέστησε πρόσφατα  τον Βασίλη Καλτσή.

Εν όψει του αγώνα της Κυριακής, ο κ. Κοζανίτης δήλωσε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα από τα δυσκολότερα της σεζόν, αφού απέναντί μας θα βρεθεί μια πανίσχυρη και πολύ καλά οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, όπως είναι ο Άρης.  Χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό μας το αποτέλεσμα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι να μπορούμε να πούμε ότι δώσαμε τα πάντα μέσα στο  γήπεδο».

Ο νέος τεχνικός της Προοδευτικής, πάντως, είναι εντυπωσιασμένος από την ατομική τεχνική των παικτριών διαβεβαιώνοντας ότι η συνέχεια θα είναι σίγουρα καλύτερη. «Μπορεί να είμαι στην ομάδα μόλις μία εβδομάδα, αυτό όμως που έχω ήδη ξεχωρίσει είναι η άρτια ατομική τεχνική των παικτριών μου. Είμαι βέβαιος ότι με πολλή δουλειά στο κομμάτι της τακτικής θα δούμε σύντομα πολύ καλύτερα αποτελέσματα».

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής θα ολοκληρωθεί σήμερα με μια βραδινή (10 μ.μ.) προπόνηση στο Epirus Football Arena. Τη 19μελή αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη θα αποτελέσουν οι: Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Υφαντή, Αρσένη, Παπαδημητρίου, Σκούρου, Σιούλα, Πελεκούδα, Μπάσκα, Μιχαηλίδου, Ράπτη,  Οικονομίδη, Νικολάου, Τσιούρη, Σιούλα, Μήτα, Ντόβα, Κούκα.

Εκδικάστηκε η ένσταση

Στο μεταξύ, την επομένη του εκτός έδρας αγώνα με τις Ελπίδες Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, όπου η Προοδευτική πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη δευτεραθλήτρια της περσινής σεζόν και συμμετέχουσα στο Τσάμπιονς Λιγκ, η διοίκηση της ομάδας κατέθεσε ένσταση  γιατί στον «εν λόγω» αγώνα δεν υπήρχε γιατρός, νόμιμο μέλος του ιατρικού συλλόγου, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ, παρά μόνο η παρουσία οδοντιάτρου.

Η ένσταση της Προοδευτικής εκδικάστηκε χθες (14/2) και η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή στα μέσα  της επόμενης εβδομάδας.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments