Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η Αστερούπολη Ιωαννίνων-Την Πέμπτη στο νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα»

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η Αστερούπολη Ιωαννίνων-Την Πέμπτη στο νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα»

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Μετά από κοινή πρωτοβουλία της διοργανώτριας της Αστερούπολης Ιωαννίνων,  κ. Αγνής Σβάιερ και του Διοικητή του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», Λάμπρου Γεωργόπουλου, την Πέμπτη 17/12 και ώρα 11 π.μ. η Αστερούπολη θα βρεθεί στην παιδιατρική κλινική του «Γ. Χατζηκώστα» ώστε να «κοινωνήσει» στους μικρούς της φίλους το πνεύμα και τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Για μία και πλέον ώρα θα γίνουμε ένα με τα παιδιά που αυτές τις γιορτινές ημέρες βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους και θα διασκεδάσουμε μαζί τους.

Στην παρέα μας, σύμφωνα με τα κελεύσματα των ημερών, θα βρεθεί και ο Αη Βασίλης που θα μοιράσει στους μικρούς του φίλους πλούσια δώρα και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

 

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments