Τετάρτη , 20 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Το ΠΕΑΚΙ στην SPORTEXPO 2019

Το ΠΕΑΚΙ στην SPORTEXPO 2019

 

Σε ανακοίνωση του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής:

“Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το ΠΕΑΚΙ από τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη μέχρι σήμερα αθλητική έκθεση, τη SPORTEXPO.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ κ. Βαγγέλης Παλατζίδης και ο κ. Παύλος Κοντογιάννης, μέλος της ΕΔ, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για την έκθεση και είχαν σημαντικές συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με ξένους αθλητικούς φορείς, με εταιρείες κατασκευής αθλητικών έργων αλλά και με διοικήσεις άλλων ΕΑΚ.

Ο υπουργός κ. Βασιλειάδης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Συναδινός υπογράμμισαν ότι τo ΠΕΑΚΙ αποτελεί πλέον μοντέλο διοίκησης για το υπουργείο και τα ΕΑΚ της χώρας.

Η ιδιαιτερότητά του να έχει υπό την εποπτεία του 3 τελείως ξεχωριστές αθλητικές εγκαταστάσεις (ΕΣΙ «Ζωσιμάδες», Λιμνοπούλα, Πανηπειρωτικό Στάδιο) και ο τρόπος που ασκήθηκε διοίκηση τα τελευταία 4 χρόνια, καθιστούν το ΠΕΑΚΙ μοντέλο για την εθνική πολιτική στον αθλητισμό για τα υπόλοιπα ΕΑΚ.

Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν σε αθλητικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο δίνουν την ευκαιρία στο ΠΕΑΚΙ και στην πόλη των Ιωαννίνων να δουν με άλλη προοπτική το μέλλον.

Μάλιστα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό έγινε γνωστό στην ΕΔ πως πολύ σύντομα η ΓΓΑ θα δημοπρατήσει το έργο ηλεκτροφωτισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Λιμνοπούλας, έργο που εξήγγειλε πρόσφατα σε επίσκεψη στα Γιάννενα ο κ. Συναδινός.

Είναι ένα έργο που το γιαννιώτικο αθλητικό κοινό ανέμενε για δεκαετίες. Μια παρέμβαση που θα παραδώσει έναν ολοκληρωμένο και σύγχρονο αθλητικό χώρο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Επίσης, συζητήθηκαν εκτενώς οι προετοιμασίες που γίνονται στην Λιμνοπούλα για την υποδοχή Πανευρωπαϊκών και Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, οι οποίες είναι πυρετώδεις. Το ραντεβού της ΕΔ και της πολιτικής ηγεσίας ανανεώθηκε για τα εγκαίνια του νέου ταρτάν στους «Ζωσιμάδες».”

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments