Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το “τσίκνησαν” στο ΚΑΠΗ, Καλπακίου-Δολιανών

Το “τσίκνησαν” στο ΚΑΠΗ, Καλπακίου-Δολιανών

2Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Το «τσίκνησαν» χθες τα μέλη της Ομάδας Ηλικιωμένων Καλπακίου – Δολιανών που απέδειξαν, για μία ακόμη φορά, ότι γνωρίζουν καλά το μυστικό για μία γιορτή γεμάτη κέφι.

Η γιορτή συνδυάστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και συνοδεύτηκε από νόστιμα φαγητά, φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τις κυρίες της ομάδας.

Στη γιορτή παρευρέθηκε και η Δημοτική Αρχή, με το Δήμαρχο κ. Κώστα Καψάλη να αναφέρεται στο σημαντικό ρόλο των ανθρώπων της 3ης ηλικίας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι και φέτος σε αυτή την όμορφη γιορτή. Κάθε συνάντηση μαζί σας είναι απολαυστική και παράλληλα επιμορφωτική γιατί συνεχίζετε να μας παραδίδετε μαθήματα ζωής. Είμαστε στο πλευρό σας και σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε ο κ. Καψάλης.

Από την πλευρά της,  η Πρόεδρος της Ομάδας κ. Δήμητρα Καψάλη,  μίλησε για τις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξη.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments