Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Τριήμερο προσφοράς στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.

Τριήμερο προσφοράς στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.

IMG_5410Από:Γιώργος Γκόντζος—Kάνοντας  πράξη  την έννοια της προσφοράς  το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Πρέβεζας σε συνεργασίας με το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης,  διοργανώνουν χαριστικό μπαζάρ ένδυσης και υπόδησης από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου στο ισόγειο της Θεοφανείου  ώρες   9  το πρωί με  2 το μεσημέρι.

Η ιδέα του παζαριού ξεκίνησε ουσιαστικά από τον μεγάλο όγκο  ειδών ρουχισμού που συγκεντρώνονται στο κοινωνικό παντοπωλείο   και σε άλλες δομές από  προσφορές πολιτών, όταν την ίδια στιγμή πολλοί είναι εκείνοι που δεν  μπορούν να προμηθευτούν τα  απαραίτητα   για την διατροφή τους,  πόσο μάλλον για την αγορά  ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Σκοπός του παζαριού , σύμφωνα   με τους διοργανωτές είναι  να προμηθευτούν  οι  οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες, ρούχα , παπούτσια και   άλλα είδη που υπάρχουν στο μπαζάρ.

Η διανομή  του υλικού  θα γίνει με την επιμέλεια και  των δύο φορέων έτσι ώστε τα είδη που έχουν συγκεντρωθεί  -και τα οποία βρίσκονται σε άριστη κατάσταση- να δοθούν εκεί όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

 

 

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments