Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Χρήστος Ντακαλέτσης : “Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποδεικνύει συνεχώς πως συνειδητά συνδράμει την Τοπική Αυτοδιοίκηση…”

Χρήστος Ντακαλέτσης : “Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποδεικνύει συνεχώς πως συνειδητά συνδράμει την Τοπική Αυτοδιοίκηση…”

Από: Βίκυ Μιχέλη

Μιλώντας ο Χρήστος Ντακαλέτσης Πρόεδρος της Περιφερειακής ‘Ενωσης Δήμων Ηπείρου (ΠΕΔ) στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων στην εκπομπή της Βίκυς Μιχέλη “Στα σημεία των καιρών”  αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων .

Ανέλυσε τους λόγους της αντίθεσης του και την επιστολή προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, με την οποία ζητά την αναθεώρηση της απόφασης όπου ο διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας αναστέλλει τις εκδηλώσεις από τις 19 έως τις 31 Αυγούστου στην Ήπειρο.Ο Δήμαρχος Δωδώνης και Πρόεδρος ΠΕΔ  υποστηρίζει πως με την απόφαση της Περιφέρειας αποστέλλονται λάθος μηνύματα στην κοινωνία και στους επισκέπτες ότι η Περιφέρεια Ηπείρου έπαψε να αποτελεί ασφαλή προορισμό.

Ακόμη εξήρε την θετική στάση του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα οποία έχει ιδιαίτερες γνώσεις.

Τέλος ο κ. Ντακαλέτσης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της επίσπευσης των έργων αναστήλωσης του Αρχαιολογικού χώρου της Δωδώνης.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...