Δευτέρα , 29 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / 24.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

24.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Ένα ακόμη έργο που είχε προταθεί από το Δήμο Ζίτσας εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Πρόκειται για την «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων στο Δήμο Ζίτσας» προϋπολογισμού 24.000 ευρώ.

Ειδικότερα, η Τεχνική έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας περιλαμβάνει την προμήθεια και τοποθέτηση έξι στεγάστρων στάσεων σε πολυσύχναστα σημεία του συγκοινωνιακού αστικού και υπεραστικού δικτύου του Δήμου Ζίτσας, στις Κοινότητες Βουνοπλαγιάς, Ροδοτοπίου, Ελεούσας, Αγίου Ιωάννη, Κληματιάς και Ζίτσας.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω έργο έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Αρχής Ζίτσας, αντικατάστασης των στεγάστρων αναμονής σε στάσεις λεωφορείων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού. Την τελευταία τριετία έχουν τοποθετηθεί οκτώ (8) νέα καλαίσθητα στέγαστρα αναμονής σε αντίστοιχες στάσεις λεωφορείων που έχουν χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου και χορηγίες επιχειρήσεων.

Δείτε Επίσης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-‘Εφυγε από την ζωή , η Μαργαρίτα Ζήκου…

Απεβίωσε αιφνιδιαστικά από ανακοπή καρδιάς, η Μαργαρίτα Ζήκου, υποψήφια  βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον νομό ...