Κυριακή , 11 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / 2o Πανελλήνιο Συνέδριο ποιότητας και εκπαίδευσης στην υγεία στο ΠΓΝΙ

2o Πανελλήνιο Συνέδριο ποιότητας και εκπαίδευσης στην υγεία στο ΠΓΝΙ

Η Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και η Επιτροπή Ποιότητας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας και την σπουδαιότητα της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Νοσηλευτικού  κλάδου και των επαγγελματιών υγείας  διοργανώνουν στα Ιωάννινα στα Ιωάννινα το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποιότητας και εκπαίδευσης στην Υγεία (QueD 2019) από 8 έως 9 Νοεμβρίου 2019 στο Αμφιθέατρο του ΠΓΝΙ. Το συνέδριο είναι διεπιστημονικό και διακλαδικό και αφορά όλους τους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται στο σύστημα υγείας  καθώς η ποιότητα και η εκπαίδευση δεν είναι ένα πρόσθετο στα συστήματα υγείας που τα κάνει πιο ελκυστικά, αλλά είναι ο θεμελιώδης τρόπος για να επιτευχθεί σταθερή, ανθρωποκεντρική υγειονομική περίθαλψη μειώνοντας την αβεβαιότητα

Κύριος σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδείξει ιδέες, εμπειρίες και καλές πρακτικές της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στην εφαρμογή καινοτόμων κλινικών πρακτικών μέσα από την εφαρμογή πρότυπων ποιότητας στον χώρο της υγείας, αλλά και στην Νοσηλευτική κλινική πρακτική. Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιστήμονες υγείας, Νοσηλευτές όλων των βαθμίδων, γιατρούς, ερευνητές και  φοιτητές στο χώρο της υγείας, διοικητικούς υπαλλήλους που ασχολούνται στο πεδίο της ποιότητας, καθώς επίσης σε στελέχη των γραφείων εκπαίδευσης και ποιότητας των Νοσοκομείων της χώρας. Απευθύνεται επίσης σε συλλόγους ασθενών, αλλά και σε όλους τους πολίτες ως λήπτες και αυστηροί κριτές του συστήματος.

Το συνέδριο όπως και πέρυσι είναι ΔΩΡΕΑΝ καθώς πιστεύουμε ότι η γνώση οφείλει να παρέχεται και να διακινείται ελεύθερα  και η παραγόμενη υπεραξία της είναι πάνω από όποια τιμή. To συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου και Υγείας και στηρίζεται από την Διοίκηση του ΠΓΝΙ, την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών και άλλους χορηγούς.

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments