Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Με ιδιαίτερη επιτυχία η 1η αγωνιστική συνάντηση των παλαιμάχων αθλητριών και αθλητών του συλλόγου ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την επωνυμία « ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ»

Με ιδιαίτερη επιτυχία η 1η αγωνιστική συνάντηση των παλαιμάχων αθλητριών και αθλητών του συλλόγου ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την επωνυμία « ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ»

13340737_1137111022998302_920369749_oΑπό:Γιώργος  Γκόντζος–Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή  στη μνήμη του Γιώργου Οικονόμου και στην αίθουσα άρσης βαρών του Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων «Γιώργος Οικονόμου », στο χώρο του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων ( Λιμνοπούλα ) η 1η αγωνιστική συνάντηση των παλαιμάχων αθλητριών και αθλητών του συλλόγου με την επωνυμία « ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ». Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται:

Αγωνίστηκαν πολλές παλιές δόξες του αθλήματος, με προεξέχουσα μορφή τον ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ, ο οποίος για πρώτη φορά μετά το 2004 μετείχε σε αγώνες άρσης βαρών. Αυτό το γεγονός αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας και αναγνώριση τόσο του έργου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, όσο και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Ιωαννίνων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πύρρο Δήμα, όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν, καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία ΄Αρσης Βαρών για τη μεγάλη βοήθεια που μας παρείχε με τους κ.κ. Γιώργο Ηλιού και Ηλία Τζίμο, τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Προκοπίδη, καθώς και τους κριτές κ.κ. Ευάγγελο Τσικρικώνη, Αναστάσιο Κασμέρη και ΄Αννα Τριφύλλη.”

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of