Παρασκευή , 8 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Με ιδιαίτερη επιτυχία η 1η αγωνιστική συνάντηση των παλαιμάχων αθλητριών και αθλητών του συλλόγου ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την επωνυμία « ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ»

Με ιδιαίτερη επιτυχία η 1η αγωνιστική συνάντηση των παλαιμάχων αθλητριών και αθλητών του συλλόγου ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την επωνυμία « ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ»

13340737_1137111022998302_920369749_oΑπό:Γιώργος  Γκόντζος–Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή  στη μνήμη του Γιώργου Οικονόμου και στην αίθουσα άρσης βαρών του Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων «Γιώργος Οικονόμου », στο χώρο του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων ( Λιμνοπούλα ) η 1η αγωνιστική συνάντηση των παλαιμάχων αθλητριών και αθλητών του συλλόγου με την επωνυμία « ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ». Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται:

Αγωνίστηκαν πολλές παλιές δόξες του αθλήματος, με προεξέχουσα μορφή τον ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ, ο οποίος για πρώτη φορά μετά το 2004 μετείχε σε αγώνες άρσης βαρών. Αυτό το γεγονός αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας και αναγνώριση τόσο του έργου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, όσο και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Ιωαννίνων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πύρρο Δήμα, όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν, καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία ΄Αρσης Βαρών για τη μεγάλη βοήθεια που μας παρείχε με τους κ.κ. Γιώργο Ηλιού και Ηλία Τζίμο, τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Προκοπίδη, καθώς και τους κριτές κ.κ. Ευάγγελο Τσικρικώνη, Αναστάσιο Κασμέρη και ΄Αννα Τριφύλλη.”

 

Δείτε Επίσης

Η ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στην παγκόσμια φεμινιστική απεργία, στις 8 Μάρτη 2024

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου προκηρύσσει στάση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments