Παρασκευή , 10 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / 66 μετάλλια για τον Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ιωαννίνων

66 μετάλλια για τον Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ιωαννίνων

Το σαββατοκύριακο 25-26/6 στην Πτολεμαΐδα διεξήχθη η Α’ φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος, παράλληλα με το περιφερειακό Πρωτάθλημα αγωνιστικών κατηγοριών και οι θερινοί αγώνες 9 έως 12 ετών.
Ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων μετείχε με 19 αθλητές και αθλήτριες αγωνστικών και 7 προαγωνιστικών.
Οι κολυμβητές μας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών 66 φορές κατακτώντας έτσι την 3η θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα κατηγοριών ενώ αναδείχθηκε 1η ομάδα της Ηπείρου.
Αγωνιστική κατηγορία
Οι 19 αθλητές μας αγωνίστηκαν διεκδικώντας την πρόκριση τους στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί ΟΑΚΑ. 11 παιδιά εξασφάλισαν το εισιτήριο τους για την τελική φάση.
Κατέκτησαν 52 μετάλλια: 20 χρυσά – 19 αργυρά – 13 χάλκινα.
Προαγωνιστική κατηγορία
Με ολιγομελή ομάδα 7 αθλητών μετείχαμε και στους θερινούς αγώνες 9 έως 12 ετών, όπου οι νεαροί κολυμβητές μας είχαν εξαιρετική εμφάνιση στην τελευταία διοργάνωση της περιόδου. Κατέκτησαν 14 μετάλλια: 9 χρυσά – 4 αργυρά – 1 χάλκινο.
Το Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές, τις αθλήτριες καθώς κα τις οικογένειες τους, για την προσπάθεια και το ήθος που υπέδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων καθώς επίσης και τους προπονητές μας Ευτυχία Μαυροπούλου και Στέφανο Δήμου για την συνεχή καθοδήγηση των παιδιών μας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδία που συνεχίζουν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ στις 13-16/7/2022

Δείτε Επίσης

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα για όλους εκείνους τους δικαιούχους ...