Δευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / 84 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

84 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1866217944

84 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ  Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ «ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2015»

Για μία ακόμη χρονιά η προαγωνιστική ομάδα του Ποσειδώνα Ιωαννίνων που απαρτίζεται από τους μικρούς αθλητές ηλικίας 9-12 ετών αναδείχθηκε πρώτη σε επιτυχίες και μετάλλια στο θερινό πρωτάθλημα της Περιφέρειας Ηπείρου- Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Νήσων που διεξήχθη το Σάββατο 14 Ιουνίου 2015 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άρτας με συμμετοχή 200 περίπου αθλητών από τις προαναφερθείσες περιοχές.

Πιο συγκεκριμένα τα 47 μικρά Δελφίνια του Ποσειδώνα κατέκτησαν 84 συνολικά διακρίσεις (46 πρώτες ,24 δεύτερες και 14 τρίτες θέσεις) τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά (σκυτάλες) αθλήματα καταδεικνύοντας και πάλι ότι είναι η κορυφαία ομάδα της περιφέρειας σε οργάνωση και αγωνιστικές διακρίσεις σε όλες τις ηλικίες.

Το Δ/Σ του συλλόγου συγχαίρει τους μικρούς μας αθλητές καθώς και τις προπονήτριες Μαυροπούλου Ευτυχία και Γείτονα Βιολέτα για την εξαιρετική παρουσία τόσο στην πισίνα όσο και στην κερκίδα.

 

Δείτε Επίσης

Ο Μάνος Σταραμόπουλος στο Δ/Ρ: Το οικονομικό χρέος των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων λόγω της πανδημίας επισπεύδει τη δημιουργία της ευρωπαϊκής σούπερ λίγκας

Σε συνέντευξή του στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of