Πέμπτη , 16 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Χριστουγεννιάτικα κάλαντα / Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πήγασος»

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πήγασος»

     Ένα διαφορετικό τρόπο επέλεξε για φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος» να πει τα κάλαντα στην Περιφέρεια Ηπείρου, κάτω από το φάσμα της πανδημίας του κορωνοϊού, συνεχίζοντας τις κοινωνικές του δράσεις, μετά τη μεγάλη προσφορά 1.500 επαναχρησιμοποιούμενων μασκών, αποδεικνύοντας ότι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι μπορούν να μένουν ενεργοί, προσφέροντας και παράγοντας Πολιτισμό.

Με τη βοήθεια των μελών, των φίλων και τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και τη συνδρομή των ΜΜΕ στην επικοινωνία της δράσης κατά τη διάρκεια καραντίνας, συγκέντρωσε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στο πλαίσιο των δράσεων του συλλόγου, ενόψει των Χριστουγέννων, τα οποία παρέδωσε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου και στην προϊσταμένη, κ. Δέσποινα Καμπούρη, προκειμένου να διατεθούν σε φορείς, ιδρύματα και δομές, που βρίσκονται στο δίκτυο αλληλεγγύης, το οποίο χρόνια τώρα στηρίζει η υπηρεσία.

     Παρόντες κατά την παράδοση των ειδών ο Έφορος του συλλόγου, Δημήτρης Μπιλανάκης, ο Γραμματέας, Γιώργος Γιωτάκης, η Αντιπρόεδρος Ελπινίκη Μπάρκα, καθώς και τα μέλη μας, Ροδόκλεια Τζαλαλή, Ελένη Μπουκουβάλα, Νίκη Λαδιά, Χρυσούλα Ζήνα και Θάλεια Μανούση.

     Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης δράσης και τους διαβεβαιώνουμε, πως ό,τι προσέφεραν από το υστέρημά τους θα πιάσει τόπο.

    Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ΄όλα, ευημερία για τον τόπο μας και η ανατολή του νέου έτους να μας βρει όλους δυνατούς, ενωμένους και χωρίς τον εφιάλτη της υγειονομικής κρίσης.

Δείτε Επίσης

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους μαθητές του Λυκείου Βελλάς.

Από: Χάρης Δάφλος Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ακούστηκαν σήμερα στη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου, στην εκπομπή ...