Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τη σειρά σεμιναρίων που διοργανώνει η Φιλαρμονική του Δήμου Ζίτσας, με αντικείμενο τα χάλκινα πνευστά όργανα.
Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε στον χώρο του Κέντρου Άθλησης και Χορού στην Ελεούσα και προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον. Εισηγητής ήταν ο καταξιωμένος καθηγητής τρομπέτας, κ. Νικόλαος Κυπριώτης, ο οποίος μετέδωσε τις γνώσεις και την εμπειρία του στους συμμετέχοντες.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξελίξουν τις τεχνικές τους στα χάλκινα πνευστά, να γνωρίσουν νέες και σύγχρονες προσεγγίσεις στη μουσική εκτέλεση και να βιώσουν μια δημιουργική και εμπνευσμένη μουσική εμπειρία.
Η επιτυχία του σεμιναρίου ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο την πρόθεση – δέσμευση της Φιλαρμονικής του Δήμου Ζίτσας για τη συνεχή στήριξη και την έμπρακτη ενίσχυση της μουσικής καλλιέργειας και της ανάπτυξης των μελών της. Η σειρά των σεμιναρίων θα συνεχιστεί με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές ευκαιρίες.
