Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Θεματικό εργαστήρι: «Η τεχνολογία ως μοχλός για τη προώθηση της απασχόλησης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων»

Θεματικό εργαστήρι: «Η τεχνολογία ως μοχλός για τη προώθηση της απασχόλησης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων»

images (1)

H ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. – – Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α (δ.τ. ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.), και η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Ένταξις», σας προσκαλούν σε θεματικό εργαστήρι με θέμα «Η τεχνολογία ως μοχλός για τη προώθηση της απασχόλησης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Δράσης 4: «Δικτύωση μεταξύ των εταίρων και με την τοπική κοινωνία», της Πράξης «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης ΕΚΟ στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων» την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα.

 

Κατά τη διάρκεια του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις παρουσίασης  της υποστηρικτικής τεχνολογίας για τα άτομα των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και της τηλεργασίας, με σκοπό την ενημέρωση και την έναρξη ενός γόνιμου διαλόγου, όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία στην ένταξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων στην αγορά εργασίας.

 

Στόχος της Πράξης είναι να διασφαλίσει στους ωφελούμενους καλύτερη πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες όπως η συμβουλευτική, η εκπαίδευση, η κατάρτιση, η προώθηση στην απασχόληση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

 

Εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Ένταξις» είναι: η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ – Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, η Περιφέρεια Ηπείρου, οι Δήμοι Ιωαννιτών, Ζίτσας και Δωδώνης, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου, η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Παράρτημα Ηπείρου & Νήσων, το ΚΕΚ Απειρωτάν ΑΕ και το ΚΕΚ Ευρωπληροφόρηση ΑΕ.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Σεισμική δόνηση 4,2 ρίχτερ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 ρίχτερ  σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα με επίκεντρο 18,48  χιλιόμετρα δυτικά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments